Πλησιάζει η πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift

panelinio protathlima drift-hraklion kritis

Πλησιάζει η πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift

18 και 19 Μαρτίου., o αγώνας που όλοι ονειρεύονταν πλησιάζει.
Ολόκληρη η Ελληνική και Κυπριακή σκηνή ομάδων, οδηγών αλλά και θεατών που λατρεύουν το Drift γνωρίζουν ότι στο λιμάνι του Ηρακλείου της Κρήτης στο παρελθόν έχουν γίνει οι πιο δυνατοί αγώνες drift της χώρας μας από όλες τις απόψεις.
Μετά από 4 χρόνια αποχής το λιμάνι του Ηρακλείου ξανα-ζωντανεύει για να φιλοξενήσει τον 1ο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος drift με διοργανωτή τον AΣΗ υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της ΟΜΑΕ.
Οι καλύτεροι οδηγοί της χώρας μας θα είναι εκεί για να μας χαρίσουν ένα ανεπανάληπτο θέαμα με περάσματα και μάχες που δύσκολα θα ξεχαστούν!
Ο εκρηκτικός συνδυασμός του χώρου της διαδρομής και των ολότρελων θεατών δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που κανένας οδηγός δεν θέλει να χάσει . . .γι’ αυτό όλοι θα είναι εκεί!
Μερικοί από τους οδηγούς που θα έρθουν στην μεγαλόνησο για τον 1ο αγώνα του ΠΠD είναι:
Το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας μας από την Κω, ο Σταυρός Γρυλης, ο πρωταθλητής των τελευταίων 2 ετών, Γιώργος Λαγός, ο πολυπρωταθλητής και πάντα πολύ δυνατός Χαντζαράς, η πολύ δυνατή ομάδα με τα 350Ζ, Βερνίκος και Σπονδιλίδης, οι τρελαμένοι Σαμιώτες Λυμπέρης Χάρης και Γιάννης, παρέα με τον Μιλιωτη, ο πανταχού παρόν Χρυσανθοπουλος, o τελείως ανανεωμένος και πολύ ορεξάτος Ντουφεκιας από το Καρπενήσι, με τους Τσιακα και Ραπτη να τον ακολουθούν, ο πόρτα πόρτα Παπαγεωργιου, ο πιο έμπειρος Κρητικός αλλα και ορεξάτος Ζιλιμπινάκης, ο τρελαμένος Καραμπακάκης με την γιαπωνέζα κουκλάρα του, ο πάντα υπολογίσιμος
για όλα Τσαγκαράκης και πολλοί άλλοι…
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και εξωτερικοί χώροι
ΟΜΑΕ