Το νέο Tesla Roadster μπορεί να πετάξει

to-neo-Tesla- Roadster-mporei-na-petaxei- Elon-Musk -Flying -Car -engine-power

Το νέο Tesla Roadster μπορεί να πετάξει

Μετά το θωρακισμένο Cybertruck, εδώ είναι το ιπτάμενο Tesla Roadster . Τουλάχιστον αυτό λέει ο Elon Musk, χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις.

Το νέο Roadster της Tesla έχει γίνει αντικείμενο πολλών φημών από τότε που ο Αμερικανός κατασκευαστής πρωτοπείραξε το αυτοκίνητο πριν από μερικά χρόνια. Αφού ο Musk αποκάλυψε την εμπλοκή της SpaceX πριν από λίγους μήνες, ορισμένοι άνθρωποι φυσικά μίλησαν για ένα πιθανό ιπτάμενο αυτοκίνητο, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν μια αξιόπιστη υπόθεση!

Σε μια ανάρτηση στο πιθανό !

neo-tesla-roadster-bori-na-petaxi

Σίγουρα, ο Μασκ έχει γίνει διάσημος για τις σαρωτικές δηλώσεις του που μερικές φορές είναι υπερβολικά φιλόδοξες. Αλλά ο οραματιστής μας έχει συνηθίσει συχνά να αποκαλύπτουμε τρελές έννοιες που έχουν καρποφορήσει ακόμα κι αν τα χρονοδιαγράμματα των τελευταίων σχεδόν πάντα καθυστερούσαν. Είναι πιο εύκολο να ελέγξεις τις ιδέες σου παρά ένα ημερολόγιο. Πώς θα μπορούσε λοιπόν μια συνεργασία με τη SpaceX στο Tesla Roadster επόμενης γενιάς να το μετατρέψει σε ιπτάμενο αυτοκίνητο;

Ο Μασκ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το Roadster θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα προωθητή SpaceX για να σπάσει το τρελό φράγμα του ενός δευτερολέπτου για να φτάσει από τα 0 στα 60 mph. Τι θα γινόταν αν αυτοί οι προωθητήρες μπορούσαν επίσης να κρατήσουν το Roadster να αιωρείται;

neo-tesla-roadster-bori-na-petaxi

Μια άλλη πιθανότητα θα ήταν αυτή η δήλωση να είναι ψευδής φίλος, επειδή το ρήμα «πετάω», χρησιμοποιείται συχνά σε όλες τις γλώσσες του κόσμου για να προσδιορίσει ένα αυτοκίνητο που πηγαίνει πολύ γρήγορα! Ως συνήθως με τον Μασκ, ας περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το νέο Tesla Roadster μπορεί να πετάξει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι