1ος αγώνας τοπικού κυπέλου Enduro Ξυλοκάστρου 22 Μαϊου

ENDURO,ENGINE POWER
ENDURO,ENGINE POWER

1ος αγώνας τοπικού κυπέλου Enduro Ξυλοκάστρου 22 Μαϊου

Η Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου με την έγκριση της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤ.Ο.Ε διοργανώνει το τοπικό Enduro κύπελο Ξυλοκάστρου την Κυριακή 22 Μαϊου. Το ανώτατο όριο συμμετοχών είναι οι 100.

Ο αγώνας αποτελείται από 25 χιλιόμετρα κυκλικής απλής διαδρομής και μιας χρονομετρημένης κλειστής με κορδέλα διαδρομής 5 χιλιομέτρων.

Θα πραγματοποιούνται τρείς κύκλοι + 3 χρονομετρημένες ειδικές. Με την εκκίνηση του αγώνα θα υπάρξει ένα αναγνωριστικό πέρασμα για αναγνώριση της ειδικής διαδρομής  μη χρονομετρημένο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι μοτοσυκλετιστές με αγωνιστικές πινακίδες της ΑΜΟΤΟΕ.

Ο αγώνας θα πάρει μέρος στο οροπέδιο της Ζήρειας,μόλις 7 χιλιόμετρα από το χωριό Τρίκαλα που αποτελείται από τρείς συνοικίες,Άνω ,Μεσαία,Κάτω. Τα ραγδαία αναπτυγμένα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελούν πόλο έλξης ταξιδιωτών όλο το χρόνο με πολλά καταλύμματα και χώρους εστίασης.

Από το εθνικό οδικό δίκτυο Αθηνών – Πατρών βγαίνουμε στην έξοδο Ξυλόκαστρο και ακολουθούμε τις ταμπέλες πρός Τρίκαλα στο κυκλικό κόμβο. Σε απόσταση 25 χιλιομέτρων συναντάμε το χωριό και ανηφορίζουμε προς το χιονοδρομικό κέντρο,τόπο διεξαγωγής του αγώνα μας.