Το Engine Power εκπέμπει S.O.S

Το Engine Power εκπέμπει S.O.S  Scouting Opening Show και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εκπέμπει σε άλλη διάσταση… Η ΕΛ Hero με την εκπομπή Engine Power σε συνεργασία με την  πολυετή εμπειρία του  Motor Festival  (Κοντιζά Μιχαήλ ) και του Attart Off Road Park ( Στέφανου Αττάρτ ) ξεκινάει ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να διαδώσει την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, να αναδείξει επαγγελματίες αθλητές ,  ταλαντούχους μικρούς και μεγάλους αφανείς ήρωες που λατρεύουν τον κόσμο της μηχανοκίνησης, ενώ παράλληλα να εκπαιδεύσει, δείξει την σημασία της αθλητικής αγωνιστικής οδήγησης σε ένα ασφαλή χώρο- περιβάλλον, σε μια πίστα μακριά από τους δρόμους και τα τροχαία ατυχήματα.
Πρώτος σταθμός 26-27 Οκτωβρίου η Σπάρτη και συγκεκριμένα στην πίστα Sparta Racing Circuit Motul !!! Στα πλαίσια αυτού του διημέρου θα διεξαχθούν:
1. Test Drive – Νέα μοντέλα
2. Θεωρία  Ασφαλής οδήγησης – Μέτρα ασφάλειας
3. Εκπαίδευση οδηγικής συμπεριφοράς (πρακτική)
4. Εκπαίδευση αγωνιστικής οδηγικής συμπεριφοράς  (θεωρία- πρακτική)
5. Εμπειρία συνοδήγησης με επαγγελματίες οδηγούς
6. Διάσημοι Επαγγελματίες αθλητές από όλους τους χώρους (Drift, Motard, Drag, Rally, Kart, enduro, motocross,ταχύτητα, moto mini gp κ.α.)
7. Αναμνηστικά μετάλλια στους συμμετέχοντες και δώρα
8. Τηλεοπτική προβολή οδηγών στην εκπομπή Engine Power στο κανάλι Εψιλον
9. Παρουσίαση οδηγών στο site www.enginepower.gr & Social Media
10. Τιμητικές βραβεύσεις εκπροσώπων αθλητικών λεσχών της Σπάρτης Α.Μ.Ο.Σ. & Λ.Α.Σ.
11.  Bootcamp για την εύρεση νέων ταλαντούχων οδηγών.
12. Auto & Moto Show από επαγγελματίες οδηγούς
Ο στόχος μέσα από Engine Power Scouting Opening Show σε συνεργασία με τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους και φορείς είναι :
1)Να ενώσουμε συσπείρώσουμε τον κόσμο της μηχανοκίνησης και να φέρουμε νέο κόσμο να καταλάβει και να νιώσει την δυναμη του μηχανοκινητου αθλητισμού στην ζωή μας.
2)Την ανάδειξη  των αθλητικων δράσεων και γιατί όχι  το Engine Power Scouting Opening Show να γίνει μια βάση εκκίνησης, ένα νέο ξεκίνημα για κάποια αθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
3)Τέλος και το πιο σημαντικό να συμμετέχουμε στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και  να φέρουμε γονείς με τα παιδιά τους κοντά στην πίστα- ασφαλή περιβάλλον ώστε να αποκτήσουν εμπειρία από την αθλητική αγωνιστική οδήγηση. Το χόμπι για την μηχανοκίνηση πρέπει να μείνει ως πηγή διασκέδασης και  όχι ως μέσο θλίψης!  Μονόδρομος για να σωθείς…
Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα και θα είναι συγκεκριμένο ώστε να καλυφτούν όλες οι συμμετοχές επαγγελματιών αθλητών  και μη.
Το κόστος για την συμμετοχή των οδηγών και μόνο θα είναι 5€ για τις δυο μέρες.
Οι συμμετοχές θα ελεγχθούν στην διάρκεια του διημέρου από τους ανθρώπους της διοργάνωσης  και υπάρχει πιθανότητα σε αρχάριους οδηγούς να μείνει η συμμετοχή τους μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και επίπεδο συνοδήγησης.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι 3€/μερα ή ως την έξοδο τους.
Δηλώστε συμμετοχή με την αποστολή μιας φωτογραφίας του οχήματος σας και του Ονοματεπώνυμου σας στο inbox.