Η Ηλεκτροκίνηση μας φέρνει πιο κοντά στα Χανιά της Κρήτης

electrokinisi,engine power
electrokinisi,engine power

Η Ηλεκτροκίνηση μας φέρνει πιο κοντά στα Χανιά της Κρήτης

Καλωσήρθατε στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης όπου αλλάζουμε τις μετακινήσεις και τις κάνουμε πράσινες!

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα επιλέγοντας ηλεκτρικά οχήματα πόλης είτε για τις ανάγκες της επιχείρησης σας είτε για τις προσωπικές!

Ανακαλύψτε τον eco κόσμο μας μέσω της μεγάλης μας ποικιλίας από ηλεκτρικά δίκυκλα ή τρίκυκλα μηχανάκια, ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά πατίνια!

Ενοικιάσεις ηλεκτρικών οχημάτων Κινηθείτε έξυπνα, οικονομικά και οικολογικά!

Εάν ενδιαφέρεστε για ενοικίαση ηλεκτρικών οχημάτων είτε για την κάλυψη των επαγγελματικών σας αναγκών, είτε για να ζήσετε μια μοναδική οικολογική εμπειρία στο ταξίδι αναψυχής σας, στην elektrokinisi θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία τεχνολογικά προηγμένων αλλά και φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων, που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία οδήγησης σε κάθε σας διαδρομή, εντός ή εκτός πόλης.

Η elektrokinisi σας δίνει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε online, τα καλύτερα ηλεκτρικά δίκυκλα ή τρίκυκλα, ηλεκτρικά πατίνια και ηλεκτρικά ποδήλατα.

Επιδοτήσεις ηλεκτρικών οχημάτων

Με προϋπολογισμό 50 εκατομμύρια ευρώ για το 2022 θα ξεκινήσει τον Απρίλιο ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά” για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει αυξημένες επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων και δίκυκλων ενώ θεσπίζονται κοινωνικά κριτήρια για ΑμεΑ, τρίτεκνους, αλλά και για νέους έως 29 ετών! Ειδική μέριμνα θα ληφθεί και για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε νησιά.

Ο δεύτερος κύκλος του “Κινούμαι Ηλεκτρικά” θα έχει αναδρομική ισχύ από 1.12.2021 και οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τις 31.12.2023.

 

Κισσάμου 111, Χανιά

info@elektrokinisi.eu

28210 95650

https://motorfestival.gr/

https://enginepower.gr/