Μια δημοπρασία προς τιμήν του Ken Block

Ken -Block-dhmoprasia-engine-power

Μια δημοπρασία προς τιμήν του Ken Block

Δημοπρασία Ken Block: Η προσφορά “From the Collection: Ken Block” που κυκλοφόρησε στις 3 Απριλίου για να αποτίσουμε φόρο τιμής

Δημοπρασία Ken Block: Η eBay Motors ανακοίνωσε την έναρξη μιας δημοπρασίας με διάφορα αντικείμενα από την καριέρα του Ken Block.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε μια από τις φιγούρες του αμερικανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δυστυχώς πέθανε τον Ιανουάριο του 2023, ο Ken Block παρουσιάζεται στην τελευταία δημοπρασία της eBay Motors που ονομάζεται τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από «Από τη συλλογή: Ken Block».

Δημοπρασία Ken BlockΤο όνομα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο. Αυτή η δημοπρασία, που ξεκίνησε στις 3 Απριλίου, προς τιμήν της Ημέρας του Ken Block, περιλαμβάνει ανταλλακτικά αυτοκινήτων, έργα τέχνης, συλλεκτικά αντικείμενα και πολλά άλλα απευθείας από τη viral σειρά του Gymkhana, από αγώνες ράλι και άλλες αξέχαστες στιγμές . »

dimoprasia-ken-block-piece-collection-of-ken-block-memorabilia-is-up-for-auction

Βρίσκουμε λοιπόν ζάντες, συνδυασμούς ακόμα και προφυλακτήρες των αυτοκινήτων που μπορεί να είχε οδηγήσει ο Ken Block κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ένα μικρό νεύμα στη μνήμη του πρώην πιλότου, αυτή η πώληση περιλαμβάνει 43 αντικείμενα, ο αριθμός με τον οποίο εξακολουθεί να αναγνωρίζεται. Λάβετε υπόψη ότι όλα τα κέρδη θα διατεθούν στο Ινστιτούτο 43, που ιδρύθηκε από την οικογένεια Block για να διαιωνίσει την κληρονομιά του Ken.

Δημοπρασία Ken Block:«  Ο Ken είχε πάθος για τα μηχανοκίνητα αθλήματα, τα αθλήματα δράσης, τις δημιουργικές τέχνες και το να δίνει πίσω σε αυτές τις κοινότητες », θυμάται η σύζυγός του, Lucy. Ιδρύσαμε το Ινστιτούτο 43 μετά το θάνατό του για να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε άλλους. Ανοίγοντας τα αρχεία μας για πρώτη φορά με την eBay Motors και μοιράζοντας ένα μέρος της καριέρας του με θαυμαστές είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε την κληρονομιά του . »

Η προσφορά “From the Collection: Ken Block” που κυκλοφόρησε στις 3 Απριλίου, θα διαρκέσει έως το Σάββατο 13.

dimoprasia-ken-block-piece-collection-of-ken-block-memorabilia-is-up-for-auction

  • Το Ινστιτούτο 43 συνεργάζεται με την eBay Motors για να δημοπρατήσει 43 κομμάτια της κοινής ιστορίας του Ken Block και της Gymkhana .
  • Το έργο, που ονομάζεται “From the Collection: Ken Block”, περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα δελεαστικών αντικειμένων για τους λάτρεις της όψιμης εικόνας του ράλι.
  • Όλα τα έσοδα πηγαίνουν στο Ινστιτούτο 43 , που ιδρύθηκε από την οικογένεια του Block για να διατηρήσει την κληρονομιά του μέσω οδών καθοδήγησης, ανάπτυξης δεξιοτήτων και βελτιωμένης πρόσβασης σε πόρους.

Αν είστε θαυμαστής του αείμνηστου Ken Block και πραγματικά θα έπρεπε να είστε, θα λατρέψετε τη δημοπρασία που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο eBay Motors. Η οικογένεια του Block δημιούργησε το Ινστιτούτο 43 για να συνεχίσει την κληρονομιά του μέσω μονοπατιών καθοδήγησης, ανάπτυξης δεξιοτήτων και βελτιωμένης πρόσβασης σε πόρους μετά τον πρόωρο και τραγικό θάνατό του τον Ιανουάριο του 2023 σε ηλικία 55 ετών. Τώρα, η οικογένεια Block και το Ινστιτούτο 43 συνεργάζονται με την eBay Motors να δημοπρατήσει ένα κατάλληλο 43 κομμάτια ιστορίας KB, Gymkhana και Hoonigan.

Το έργο, που ονομάζεται “From the Collection: Ken Block”, έχει αρκετή ιστορία για να ενθουσιάσει κάθε λάτρη της αυτοκινητοβιομηχανίας. Υπάρχουν αρκετά προς πώληση εδώ για να πάνε όλοι στο σπίτι χαρούμενοι. Θέλετε μερικά διαδοχικά γρανάζια Hoonicorn v1 από το Hoonicorn v1 που είχαν καταστραφεί στο Gymkhana 7 ; Κάντε την καλύτερη προσφορά σας.Ίσως προτιμάτε τις καμένες πλάκες συμπλέκτη απότο Climbkhana: Pikes Peak Hoonicorn v2; Ή ίσως τα ράφια του γραφείου σας είναι γεμάτα αλλά το γκαράζ σας όχι. Υπάρχει ένα Specialized ποδήλατο με θέμα το Hoonigan, ζωγραφισμένο από τους Livery Artists, που είναι δίπλα σας για να το πάρετε. Και πολλα ΑΚΟΜΑ. Θα μπορούσαμε να προτείνουμε την πόρτα Ford Fiesta RX43 από τη σεζόν του Ken’s Global Rallycross 2015;

dimoprasia-ken-block-piece-collection-of-ken-block-memorabilia-is-up-for-auction

Η πλήρης λίστα είναι ζωντανή στο eBay Motors αυτή τη στιγμή .

“Ο Κεν ήταν παθιασμένος με τα μηχανοκίνητα αθλήματα, τα αθλήματα δράσης, τις δημιουργικές τέχνες και το ανταποδοτικό σε αυτές τις κοινότητες. Ιδρύσαμε το 43 Institute μετά το θάνατό του για να συνεχίσουμε την ενδυνάμωση των άλλων”, είπε η Lucy Block , η χήρα του Ken, η οποία είναι οδηγός ράλι και Block House. Αρχηγός αγώνων. «Το να ανοίξουμε τα αρχεία μας για πρώτη φορά με την eBay Motors και να μοιραστούμε ένα κομμάτι της καριέρας του με θαυμαστές είναι ο τέλειος τρόπος για να τιμήσουμε την κληρονομιά του».

Αν δεν έχετε σημειώσει ακόμα τη σημασία της ημερομηνίας, δεν είναι τυχαίο ότι η δημοπρασία έγινε ζωντανή σήμερα, 3 Απριλίου. Τιμώντας τον μακροχρόνιο αγώνα νούμερο 43 του Ken, η δημοπρασία ξεκίνησε σήμερα την ημέρα του Ken Block και θα διαρκέσει 10 ημέρες έως τις 13 Απριλίου, 2024.

dimoprasia-ken-block-piece-collection-of-ken-block-memorabilia-is-up-for-auction

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μια δημοπρασία προς τιμήν του Ken Block», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.