Τρομακτικό ατύχημα Marquez στο grand prix της Ινδονησίας

marquez marc,grand prix,engine power
marquez marc,grand prix,engine power

Τρομακτικό ατύχημα Marquez στο grand prix της Ινδονησίας

Εκτός αγώνα με διάσειση ο Ισπανός

Μια οδυνηρή πτώση είχε ο M. Marquez στην προθέρμανση του grand prix της Ινδονησίας στερώντας από τον Ισπανό αναβάτη της Honda τη συμμετοχή από τον αγώνα.

Ένα ακόμα τρομακτικό ατύχημα είχε ο M. Marquez κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του grand prix της Ινδονησίας.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής απογειώθηκε, στην κυριολεξία, από τη μοτοσικλέτα του στη στροφή 7 του Mandalika International Street Circuit με αποτέλεσμα να προσγειωθεί άτσαλα στο έδαφος.

Η επικινδυνότητα της πτώσης ήταν τέτοια που ο Ισπανός μεταφέρθηκε χωρίς καθυστέρηση με ελικόπτερο στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε διαγνωστικές εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις αυτές προέκυψε ότι ο M. Marquez έχει υποστεί διάσειση γεγονός που του στερεί τη συμμετοχή από τον αγώνα στη μακρινή Ινδονησία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός είχε πτώσεις και κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών και των κατατακτήριων δοκιμών γεγονός που υποδεικνύει τη δυσκολία του να βρει ρυθμό πάνω στη μοτοσικλέτα της Honda μετά και την πολύμηνη απουσία του από την ενεργό δράση.

«Είχε ένα τραύμα και είναι ζαλισμένος, είναι καλά, αλλά το να τον στείλουμε να τρέξει δεν θα ήταν το πιο έξυπνο πράγμα. Με αυτόν τον τραυματισμό το καλύτερο πράγμα είναι να μείνεις ήρεμος. Μαζί με την ομάδα, τους γιατρούς και τον αναβάτη, αποφασίσαμε ότι δεν πρέπει να τρέξει, δήλωσε σχετικά με το ατύχημα ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Honda, Alberto Puig.