Διευθύνων Σύμβουλος της Formula E:Η F1 είναι βαρετή και βλάπτει όλο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

jeff-dodds-dieythinon-symvoulos-formula-e-formula-one-engine-power

Διευθύνων Σύμβουλος της Formula E:Η F1 είναι βαρετή και βλάπτει όλο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Jeff Dodds είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος στη Formula E και πιστεύει ότι η τρέχουσα εγκόσμια κατάσταση της Formula 1 είναι επιζήμια όχι μόνο για τη δική της μάρκα, αλλά για όλες τις σειρές μηχανοκίνητου αθλητισμού

Είμαι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Formula E – νομίζω ότι η F1 είναι βαρετή και βλάπτει όλο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Jeff Dodds είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος στη Formula E και πιστεύει ότι η τρέχουσα εγκόσμια κατάσταση της Formula 1 είναι επιζήμια όχι μόνο για τη Formula E αλλά για όλες τις σειρές μηχανοκίνητου αθλητισμού

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Formula E είπε στη F1 ότι το άθλημά τους είναι βαρετό – και είναι επιζήμιο για ολόκληρο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Τζεφ Ντοντς έχει κλείσει έξι εβδομάδες από τον ρόλο του ως ο νέος αρχηγός της εντελώς ηλεκτρικής σειράς, όπου διεκδικεί να ενισχύσει το κοινό τους.

Dodds-diefthidis-formula-e-formulaE-2023-motorsport-f1-vareti-max-verstappen

Έρχεται με ένα υπόβαθρο μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων, αλλά πέρασε ένα μέρος του χρόνου του δουλεύοντας με τη Honda στην F1.

Αλλά πιστεύει ότι το χειρότερο πράγμα για τη F1 στην τρέχουσα κατάστασή της είναι οι ίδιοι οι αγώνες – και πιστεύει ότι ολόκληρος ο μηχανοκίνητος αθλητισμός υποφέρει γι’ αυτό.

Ο Dodds είπε: «Νομίζω ότι η Formula 1 που βλέπουμε σήμερα είναι η λιγότερο συναρπαστική εκδοχή της που θυμάμαι να έχω παρακολουθήσει ποτέ. Είναι η πιο προβλέψιμη.

«Είδα το γκραν πρι της Ουγγαρίας όταν έλειπα για διακοπές. Παρακολούθησα τα πρώτα πέντε ή έξι λεπτά, μετά είπα στα παιδιά μου ότι θα πάω για μπάνιο και τους είπα ότι θα επιστρέψω σε 40 λεπτά γιατί πίστευα σχεδόν τίποτα δεν θα είχε αλλάξει, και είχα δίκιο.

Σας ευχαριστούμε που αφιέρωσατε χρόνο για να διαβάσετε το άρθρο

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική