20ο Motor Festival Olympic stadium 7-9 October Αντέχεις;;;;;

20o motor festival 7-9 october oaka,michail kontizas
20o motor festival 7-9 october oaka,michail kontizas

20ο Motor Festival Olympic stadium 7-9 October Αντέχεις;;;;;

To σπουδαίο ραντεβού της μηχανοκίνησης στο ΟΑΚΑ!!!

To 20ό Motor & Bazaar Festival Gold Edition θα φιλοξενηθεί τον στις 7-9 Οκτωβρίου  στο ΟΑΚΑ και υπόσχεται έντονες συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις στους φίλους της μηχανοκίνησης.

Έχοντας την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού αλλά και της E.P.T.A. (European Passenger Transportation Association), που εγγυάται την προβολή της διοργάνωσης και στο εξωτερικό, το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα είναι και πάλι έτοιμο να συγκεντρώσει όλους τους φίλους της μηχανοκίνησης, της δράσης και της περιπέτειας με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο!

Στην εντυπωσιακή αρένα δράσης, που θα δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ, ο ρυθμός που θα δίνουν οι διεθνούς φήμης επαγγελματίες οδηγοί των δύο και των τεσσάρων τροχών με μοναδικά Shows θα είναι καταιγιστικός και θα συνδυάζεται με ειδικά ψηφιακά εφέ που θα δημιουργούν έναν ξεχωριστό «κόσμο», ο οποίος θα μεταλλάσσεται διαρκώς.

Το ραντεβού, λοιπόν, έχει ήδη δοθεί: Από τις 07-09 Οκτωβρίου (Παρασκευή 18:00 -23:00, Σάββατο 11:00 – 23:00, Κυριακή 11:00 – 22:00 το ωράριο λειτουργίας) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το 20ο Motor Festival θα προσθέσει κι άλλη αξία και ιπποδύναμη στο χώρο της μηχανοκίνησης!

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι