Το 2020 ο μονομάχος των Jeep

Το  Jeep Gladiator δεν θα είναι μια έκδοση σαν όλες τις άλλες αλλά μόνο για αυτούς που ζητούν την απόλυτη περιπέτεια και το πιο ολοκληρωμένο εργαλείο για απόδραση στην φύση.

Μια εκδόση ξεχωριστή, η Mopar και η Jeep θα προσφέρουν πάνω από 200 αξεσουάρ, αλλά επιλέξαμε μόνο 20 για να δούμε την παραγωγή -spec Gladiator. Το όχημα παρουσιάζει ένα κιτ ανύψωσης Jeep Performance Parts 2.0 ιντσών, πόρτες σωλήνων, ράγες βράχου και αμφότερα τα 5 και 7 ιντσών LED off-road φώτα. Το κρεβάτι του Gladiator διαθέτει κρεμαστές διατομές που λειτουργούν με φορείο ποδηλάτων Mopar και ένα σύστημα αποθήκευσης κρεβατιών προσφέρει μεγαλύτερη οργάνωση. Το αξεσουάρ περιλαμβάνει πόρτες με δυνατότητα κλειδώματος και συρόμενες για την αποθήκευση αντικειμένων, κυρίως. Και οι θύρες σωλήνων 2 ιντσών του Jeep φαίνονται εξαιρετικά δροσερές, εξοπλισμένες στο Gladiator.

Υπάρχουν τροποποιήσεις ελαφριάς απόδοσης, επίσης από την Mopar. Οι εισροές κρύου αέρα και οι εκκεντροφόροι αυξάνουν την ιπποδύναμη και τη ροπή, αλλά μια μη ανακοινωθείσα μορφή. Αν και είναι σίγουρα ελάχιστη. Όλοι οι Μονομαχίες θα διαθέτουν ένα γνωστό 3.6-λίτρων V-6 κινητήρα κατά την εκτόξευση, η οποία κάνει 285 ίππους και ροπή 260 λιβρών-πόδια. Οι αγοραστές έχουν επίσης τη δυνατότητα είτε χειροκίνητης 6 ταχυτήτων είτε αυτόματης μετάδοσης 8 ταχυτήτων.

Άλλα αξεσουάρ Mopar που έδειξε η μάρκα συμπεριλαμβάνουν ράμπες κρεβατιών, κρεβάτι για το χαλύβδινο κρεβάτι των 5 ποδιών, προστατευτικά για πόρτες, εξωτερικά γραφικά, καθίσματα Katzkin με λογότυπο Jeep σε ραφές Tungsten, ζάντες 17 ιντσών με μπρελόκ και χάλυβα με δυνατότητα βαρούλκο προφυλακτήρες με επιλογές Rubicon και “Stubby” προφυλακτήρα.

Όλα τα αξεσουάρ συμπληρώνουν την αντοχή του οχήματος, παρά τις κάπως θιγμένες γωνίες σπάσιμο. Τα Standard Gladiators διαθέτουν σύστημα τετρακίνησης και θήκη μεταφοράς με δύο ταχύτητες μερικής απασχόλησης. Τα μοντέλα Rubicon κερδίζουν μια μεγαλύτερη θήκη μεταφοράς, τους άξονες Dana 44 με ηλεκτρονικές κλειδαριές διαφορικού, τα ελαστικά ολικής επιφάνειας 33 ιντσών τυλιγμένα γύρω από ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και την αποσύνδεση των ζυγοσταθμίσεων.

Ο πλήρης κατάλογος των αξεσουάρ Jeep και Mopar θα είναι διαθέσιμος όταν ξεκινήσει το Gladiator το δεύτερο τρίμηνο του 2019.