Τα σενάρια για τα προκτιματικά των playoffs του Xfinity Series για το Las Vegas

Με έναν μόνο αγώνα τακτικής περιόδου να αποαμένει στο τουρνουά NASCAR Xfinity, ήρθε η ώρα να αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίο οι οδηγοί θα μπορέσουν να κερδίσουν μια θέση στα Playoffs. Φυσικά, ο ευκολότερος τρόπος για να εξασφαλίσουν μια θέση στους ημιτελικούς είναι να προκριθούν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αλλά αν αυτό δεν συμβεί, εδώ είναι οι οδηγοί που έχουν την ευκαιρία να κατοχυρώσουν τα σημεία όταν η καρώ σημαία πέσει στο Λας Βέγκας. Τρεις θέσεις είναι ανοιχτές για τους 12 οδηγούν που θα τις διεκδικήσουν:

  • Μπράντον Τζόουνς: Θα κλειδώσει στα σημεία με 16 πόντους και θα έχουμε νέο νικητή. Αν υπάρχει ένας επαναλαμβανόμενος νικητής (ή μια νίκη από τον Justin Allgaier, τον Noah Gragson, τον Justin Haley, τον John Hunter Nemechek ή τον Ryan Sieg), θα κλειδώσει στα σημεία, ανεξάρτητα από το τέλος.
  • John Hunter Nemechek: Θα σημείωνε με 43 πόντους και έναν νέο νικητή. Αν υπάρχει ένας επαναλαμβανόμενος νικητής (ή μια νίκη από τον Justin Allgaier, τον Noah Gragson, τον Justin Haley, τον Brandon Jones ή τον Ryan Sieg), θα κερδισει στα σημεία, ανεξάρτητα από το τέλος.
  • Ryan Sieg: Ο Sieg θα κερδίσει με νίκη. Αν υπάρχει ένας επαναλαμβανόμενος νικητής (ή μια νίκη από τον Justin Allgaier, τον Noah Gragson, τον Justin Haley, τον Brandon Jones ή τον John Hunter Nemechek), θα κερδισει στα σημεία, ανεξάρτητα από το τέλος. Θα μπορούσε να κατοχυρώσει τα σημεία με έναν νέο νικητή και βοήθεια.

Οι υπόλοιποι επιλέξιμοι οδηγοί του play-off μπορούν μόνο να προκριθούν μόνο με νίκη.

Προκριματικοί  για το πρωτάθλημα κανονικής περιόδου• Ο Tyler Reddick μπορεί να ολοκληρώσει το κανονικό πρωτάθλημα με 11 βαθμούς.