Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro στα Καλάβρυτα

enduro καλαβρυτα,engine power
enduro καλαβρυτα,engine power

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro στα Καλάβρυτα

Το Αθλητικό Σωματείο ΕΔΟ (Ομάδα Εκτός Δρόμου) διοργανώνει στις 27-28 Νοεμβρίου τον 3ο και 4ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (και 2o για το Κύπελλο) Enduro Ελλάδος στα Καλάβρυτα.

18 χρόνια μετά από τον τελευταίο μεγαλειώδη αγώνα που έγινε στην πόλη των Καλαβρύτων, το ARTEMIS Enduro από την IRON Team, την χρυσή εποχή του enduro με τις πρώτες διοργανώσεις Αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα για την επιστροφή στη δράση!
Στα χνάρια των διαδρομών του «Παγκοσμίου», το Off Road Team και το RED FOX Enduro School επιθυμούν να αναβιώσουν εκείνη την εποχή και να επανενεργοποιήσουν την περιοχή προς το αγαπημένο μας άθλημα!
Οι Ειδικές διαδρομές Cross Test & Enduro Test θα βρίσκονται πολύ κοντά στα Καλάβρυτα και θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε θεατές, ενώ η πόλη των Καλαβρύτων έχει ήδη ντυθεί στα γιορτινά της.

Οι αγώνες Εντούρο, είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Αλέξανδρου Ρήγα, απ’ την Κέρτεζη Καλαβρύτων, που έφυγε πριν από λίγες εβδομάδες απ’ τη ζωή.

Η τοποθεσία του αγώνα είναι: https://goo.gl/maps/4UtWz2M1kdN5mTJB6

Η πρόσβαση στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα γίνεται ως εξής:

Από Εθνική οδό Αθήνας – Πάτρας: https://goo.gl/maps/3RQ7sJjqMZNFGtbF9

Από Εθνική οδό Πάτρας – Αθήνας: https://goo.gl/maps/LvX4UQLJYvTvYjcf7

Από Σπάρτη: https://goo.gl/maps/KcB3YwFpiNwSKicG6

Από Πύργο: https://goo.gl/maps/5uPmBhzU5gnmAR519

Από Καλαμάτα: https://goo.gl/maps/rwBP2fxeHAVEDVM89

Με τους αγώνες αυτούς ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος στο Enduro και θα ακολουθήσει και η απονομή των Επάθλων.