Η M-Sport Ford WRC θα ήταν “τρελή” για να απελευθερώσει τον Evans ή τον Suninen

Ο προπονητής της ομάδας M-Sport Ford World Rally Championship Malcolm Wilson θεωρεί ότι θα ήταν “τρελό” να φύγουν απο την ομάδα ο Elfyn Evans ή ο Teemu Suninen, παρά την επιδίωξη του Ott Tanak για το 2020. Ο Evans και η Suninen ήταν η κύρια σειρά του M-Sport φέτος μετά την έξοδο του Sebastien Ogier για την Citroen, αν και ο Evans θα χάσει τρεις γύρους WRC λόγω τραυματισμού στην πλάτη που έμεινε στο Ράλι της Εσθονίας χωρίς πρωτάθλημα.

Ο Wilson δεν παραιτήθηκε από τον ηγέτη του πρωταθλήματος Tanak πίσω από την Toyota, η οποία αναμένεται να τον υπογράψει ξανά, αλλά δήλωσε ότι ό, τι συνέβη με την εν λόγω επιδίωξη, σκόπευε επίσης να κρατήσει τον Evans και τον Suninen. “Ο Elfyn και ο Teemu θα αποτελέσουν μέρος της ομάδας, σίγουρα”, δήλωσε ο Wilson.

“Έχουμε κάνει μεγάλες επενδύσεις και στα δύο, γι ‘αυτό θα ήταν τρελό να αφήσουμε κάποιον άλλο να πάρει αυτό το όφελος. “Αν ο Ott δεν είναι εδώ, η πρόθεση θα ήταν να είναι και οι δύο μέρος της ομάδας “.

Ο Evans ήταν ο τέταρτος στο πρωτάθλημα πριν τον τραυματισμό του και εξακολουθούσε να κρατάει εκείνο το σημείο πριν πηδήξει μετά το Rally Germany από τους Kris Meeke και Andreas Mikkelsen της Toyota.

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι