Συνεργείο αυτοκινήτων Πειραιάς Πολιτόπουλος

Πολιτόπουλος Σταύρος,engine power

Συνεργείο αυτοκινήτων Πειραιάς Πολιτόπουλος.

Συνεργείο Αυτοκινήτων Σταύρος Πολιτόπουλος Πειραιάς

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων service Opel, Saab, Audi, Skoda, Seat, Volkswagen εδρεύει στον Πειραιά και βρίσκεται στην οδό Υμηττού 71 & Αχαρνών 1.

Το συνεργείο μας παρέχει υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την επισκευή, συντήρηση, και αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας. Σε έναν χώρο φιλικό και ευπρόσδεκτο, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσώπικό σας παρέχουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας που θα καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις συνοδευόμενες πάντα απο τις πιο χαμηλές τιμές.

Στόχος του συνεργείου είναι να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το αυτοκινητό κατανοώντας τις ανάγκες σας.

Άλλωστε η σωστή συντήρηση, επισκευή και βελτίωση ενός οχήματος εξασφαλίζει και την ασφαλειάς σας εκτός από την απόλαυση της άνετης οδήγησης. Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Στάυρος Πολιτόπουλος με έδρα τον Περαιά προσφέρει γενικό service αυτοκινήτου στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η σημασία του Γενικού Service Η διάρκεια ζωής ενός αυτοκινήτου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο το τακτικό service. Το τακτικό service ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο βλαβών σε μηχανικά και ηλεκτρολογικά μερή του αυτοκινήτου και επίσης κάνει την οδήγηση και την συμπεριφορά του οχηματός σας πιο ομαλή.

Πάνω από όλα παίζει ρόλο και στην δική σας ασφάλεια αφού ένα καλοδιατηρημένο αυτοκίνητο είναι αποδεδειγμένα πιο ασφαλές. Ένα γενικό Service αυτοκινήτου περιλαμβάνει ττα εξής: αλλαγη λαδιων, αλλαγή φίλτρο αέρος, φίλτρου βενζίνης, λαδιού και καμπίνας, μπουζί και τοποθέτηση καθαριστικού παρμπριζ.

Επιπλέον, έλεγχο του συστήματος φόρτισης (μπαταρία , δυναμώ) , του συστήματος διεύθυνσης (μπόσικα του τιμονιού και των αξόνων αυτού) , έλεγχο του συστήματος πέδησης (τακακια φρενων και καθαρισμό των σιαγόνων αυτών εάν χρειάζεται), έλεγχο των φώτων και τέλος έλεγχο και γρασάρισμα των θυρών εάν χρήζεται απαραίτητο.

Αχαρνών 1, Πειραιάς, 18540, ΑΤΤΙΚΗΣ Δες στον χάρτη 2104121991 6945334789 http://www.synergeio-autokinitwn-peir…

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι