
Μια νεαρή οδηγός αγώνων, η 19χρονη Μαριαλένα Παυλή, έχει στόχο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ένα από τα πλέον ανερχόμενα -από άποψη αριθμού θεατών, αλλά και προβολής στα ΜΜΕ- πρωταθλήματα αυτοκινήτων στην Ευρώπη, το Καλεντάρι Αγώνων Κλασικού Αυτοκινήτου των Peter Auto Events.
Η Παυλή περιέγραψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετέχει σε σειρά τέτοιων αγώνων, «που τα τελευταία χρόνια έχουν μάλιστα και τεράστια τηλεθέαση σε όλο τον πλανήτη» και σχεδιάζει προσεκτικά την παρουσία της εκεί. «Θα είναι είναι τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, να εκπροσωπώ τη χώρα μου», σημείωσε.
Η Παυλή σήμερα βρίσκεται σε μια περίοδο στην οποία στήνεται η αγωνιστική ομάδα που θα την υποστηρίξει, ενώ η ίδια ετοιμάζεται τεχνικά για τα πρώτα γκραν πρι του 2020, με τα events αυτά να ξεχωρίζουν, καθώς «τα αυτοκίνητα εποχής έχουν κάνει ευρύτερα πλέον γνωστό κάθε έναν από αυτούς τους αγώνες υψηλού κόστους».
Ως οδηγός θα συμμετέχει ως μέλος ενός από τα πρώτα μάλιστα γυναικεία πληρώματα σε αυτόν τον χώρο της αγωνιστικής οδήγησης, έχει όμως χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας, αφού συμμετέχει από νεαρότατη ηλικία σε αγώνες καρτ.
Τα επόμενα βήματα με το ξεκίνημα της χρονιάς είναι πλέον η τελική προετοιμασία με στόχο της συμμετοχή της και στον αγώνα της Γαλλίας, και σε αυτόν του Βελγίου, όπως και στις αγωνιστικές διαδρομές της Μόντσα, στην Ιταλία.
«Ο πρώτος αγώνας, πάντως, στον οποίο προγραμματίζω να συμμετέχω, είναι στις αρχές Απριλίου, στο σιρκουί Πολ Ρικάρντ, ο αγώνας Dix Mille Tours du Castelle», εξήγησε και συνεχίζοντας τόνισε πως η συμμετοχή της είναι μια προσπάθεια που δεν τη φοβίζει ακόμη και αν 160.000 με 190.000 σε πολλές περιπτώσεις θεατές θα την παρακολουθούν.
Πηγή : newsbeast.gr