Πρωτάθλημα Κρήτης Trail Ride 4×4 Νοτίου Ελλάδας

2o-trial-ride-4x4-off-kriti-lasithi-off-road-engine power

Πρωτάθλημα Κρήτης Trail Ride 4×4 Νοτίου Ελλάδας

Πρωτάθλημα Κρήτης Trail Ride 4×4 Νοτίου Ελλάδας 2⁰ Trail Ride Of Creta 2023 – 28 Μαΐου σε off road διαδρομές στα δάση του Λασιθίου

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: 2⁰ Trail Ride 4×4 Of Creta 2023 – 28 Μαΐου

Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Λ.Φ.Τ.Ι.) διοργανώνει την Κυριακή στης 28/5/2023 το 2⁰ Trail Ride 4×4 of Creta. Είναι ο δεύτερος αγώνας από τους τρεις συνολικά που θα γίνουν στην Κρήτη και προσμετρά στο πρωτάθλημα Κρήτης Trail Ride 4×4 Νοτίου Ελλάδας.
Οι διαδρομές του αγώνα κινούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρα και του Λασιθίου. Λόγος απόδρασης!
Βόρεια της Ιεράπετρας βρίσκεται το δάσος του Σελάκανου, ένα από τα σπουδαιότερα οικοσυστήματα του νησιού και της Μεσογείου γενικότερα. Βρίσκεται στην οροσειρά Δίκτη και μπορείτε να το προσεγγίσετε με αυτοκίνητο καθώς επίσης να επισκεφθείτε και το παρακείμενο χωριό για φαγητό ή ρόφημα. Στο δάσος ευδοκιμούν πεύκα, πλατάνια, σφένδαμοι και κυπαρίσσια ενώ υπάρχουν και πολλές πηγές. Επιπλέον, είναι ο μεγαλύτερος μελισσοπαραγωγικός τόπος σε όλη την Κρήτη, οπότε εάν το επισκεφθείτε σε περίοδο ανθοφορίας θα συναντήσετε αρκετές.
Ο αγώνας στο Πρωτάθλημα Κρήτης Trail Ride 4×4 χωρίζεται σε 2 σκέλη:
Το πρώτο έχει 3 Ειδικές Διαδρομές και το δεύτερο 2. Μετά το τέλος της 3ης Ε.Δ. θα γίνει ανασυγκρότηση και μετά εκκίνηση του 2ου σκέλους. Στης 5 Ε.Δ. θα γίνουν 5 μετρήσεις που θα αναδείξουν τους νικητές. Οι off road διαδρομές στα δάση του Λασιθίου θα συναρπάσουν τα πληρώματα που πρέπει να δείξουν τις ικανότητές τους στη συνεργασία, στην πλοήγηση και στον καλό προσανατολισμό τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής για καθε αυτοκίνητο, οδηγό και συνοδηγό ορίζεται στα 100 Ευρώ και προστίθενται 30 Ευρώ για κάθε επιπλέον επιβαίνοντα.
4x4-kriti-creta-4x4-offroad-trial-agonas-off-road-adventure-ierapetra-trial-ride-lasithi

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική