Τα Αυτοκίνητα με τις καλύτερες Πωλήσεις του 2020

Πιθανότατα όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το 2020 ήταν μια δύσκολη και ενδιαφέρουσα χρονιά, τουλάχιστον. Ευτυχώς για την αυτοκινητοβιομηχανία, τα πράγματα δεν πήραν πάρα πολύ ασχημα  και οι πωλήσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Στις αρχές του 2020, κυκλοφόρησαν μερικά από τα πιο απίστευτα αυτοκίνητα και SUV που ήταν κατάλληλα για τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις όλων. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για να δείτε πολλά από τα πιο δημοφιλή οχήματα από το 2020.

Τα αυτοκίνητα με τις καλύτερες πωλήσεις του 2020

Hyundai Tucson

Σε σύγκριση με το 2019, τόσο λιπαρή Hyundai έχει δει μόνο μια πολύ μικρή μείωση των πωλήσεων με το Tucson, και το 2020 έχει ακόμη λίγους μήνες. Με τα χρόνια, η Hyundai έχει εξελιχθεί εξαιρετικά, παράγοντας μερικά από τα πιο κομψά αυτοκίνητα και SUV. Το Tucson είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Με 91 139 αυτοκίνητα που έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής, δεν είναι περίεργο ότι είναι στη λίστα. Η μέση λιανική τιμή του Hyundai Tucson είναι 33.450 $, η οποία στα μάτια μας σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Τζιπ Τσερόκι

Όλοι γνωρίζουμε πόσο εκπληκτικές είναι οι ικανότητες εκτός δρόμου του Jeep. Λοιπόν με το Jeep Cherokee δεν διαφέρει! Για όλους τους εξωτερικούς λαούς που σκέφτεστε να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο, αυτό είναι αναμφίβολα το αυτοκίνητο για εσάς! Μέχρι σήμερα, έχουν πωληθεί 97.919 μονάδες του Jeep Cherokee, και παρόλο που δεν είναι ένα από τα κορυφαία αγαπημένα, εξακολουθεί να είναι ένα πολύ δημοφιλές όχημα. Η αρχική τιμή του Jeep Cherokee είναι περίπου 25.740 $, ενώ η γραμμή high-end είναι περίπου 36.750 $.

Mazda CX-5

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Mazda CX-5 έχει κατατάξει στη λίστα των κορυφαίων αυτοκινήτων του 2020. Η Mazda έχει δείξει πραγματική προσοχή στη λεπτομέρεια με αυτό το εξαιρετικό αυτοκίνητο. Όχι μόνο αυτό είναι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό αυτοκίνητο στο δρόμο, αλλά στην πραγματικότητα είναι το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις της Mazda. Αυτό το εξαιρετικό οικονομικό αυτοκίνητο έχει κερδίσει μερικές εντυπωσιακές κριτικές και βαθμολογίες, γι ‘αυτό πωλήθηκαν 104.277 μονάδες. Και το έτος 2020 δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η λιανική τιμή για το Mazda CX-5 ξεκινά από 25.250 $, αλλά ανάλογα με τα πρόσθετα πρόσθετα, επιλέγετε την τιμή θα αυξηθεί φυσικά.

Ford Escape

Όχι μόνο αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της Ford, αλλά για όσους αναζητούν συγκίνηση που θέλουν να κάνουν κάποια περιπέτεια εκτός δρόμου, αυτό είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για εσάς. Επιπλέον, έχει εξεταστεί ως ένα από τα καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα για το 2020. Παρά το γεγονός ότι έχει σκληρό ανταγωνισμό στην κατηγορία του, η Ford έχει πουλήσει μέχρι τώρα 131 753 Escapes. Η τιμή εκκίνησης για το Ford Escape είναι περίπου 26.000 $, κάτι που έχει μεγάλη αξία για τα χρήματα, δεδομένου ότι είναι ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα του 2020

Toyota RAV4

Σε όλο τον κόσμο, η Toyota είναι γνωστή ως μια εξαιρετική εταιρεία αυτοκινήτων. Και με το RAV4, αυτό το supercar προσφέρει πραγματικά κάτι για όλους. Έχει αναθεωρηθεί ως οικονομικό και πολύ καλά εξοπλισμένο. Μέχρι στιγμής το 2020, έχουν πωληθεί περίπου 302 574 μοντέλα και φαίνεται ότι τα έσοδα για το έτος συνεχίζουν. Επί του παρόντος, είναι ένα από τα οχήματα χωρίς παραλαβή με τις καλύτερες πωλήσεις. Το βασικό μοντέλο Toyota RAV4 έχει περίπου 26.050 $, ενώ ένα μοντέλο με πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι περίπου 35.780 $.