Τα Πιο Πανέμορφα Πολυτελή Αυτοκίνητα Που Ανήκουν Σε Διασημότητες

Paris Hilton – Bentley GT Continental, εκτιμώμενα $ 285K

Τώρα, θα ήταν άσχημο να θεωρούμε μόνο το Paris Hilton ως κοινωνικό! Εκτός από αυτό, είναι επιχειρηματίας, μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδιστής, προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης και DJ. Γνωρίζατε ότι έχει οκτώ αυτοκίνητα στο γκαράζ της; Η ξανθιά βόμβα είναι ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός ροζ Bentley GT Continental. Είναι σχεδόν ένα Barbie Dream Car!

Paris Hilton - Bentley GT Continental Εκτιμάται 285K

Jay Leno – 1955 Mercedes 300SL Gullwing Coupe, εκτιμώμενο 1,8 εκατομμύρια δολάρια

Όποιος γνωρίζει τον Jay Leno θα είναι εξοικειωμένος με τη συλλογή του αυτοκινήτου του! Δεν θα πιστέψετε πόσα οχήματα έχει. Διαθέτει 130 αυτοκίνητα, 93 μοτοσικλέτες και όλα τα αναμνηστικά. Μπορείτε να δείτε την αγαπημένη του 1955 Mercedes 300SL Gullwing Coupe παρακάτω. Είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο που θα βρείτε στη συλλογή του!

Jay Leno - 1955 Mercedes 300SL Gullwing Coupe εκτιμάται 1,8 εκατομμύρια

Jay Leno – 1955 Mercedes 300SL Gullwing Coupe εκτιμάται 1,8 εκατομμύρια

Ο Kim Kardashian έχει συγκεντρώσει περιουσία 175 εκατομμυρίων δολαρίων με την πάροδο των ετών. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει οκτώ αυτοκίνητα στο όνομά της! Στο γκαράζ της, θα δείτε μια Mercedes-Benz G63, μια Bentley Continental GTC, μια Porsche Panamera, δύο ασπρόμαυρα Rolls Royce Ghost, δύο ασπρόμαυρα Range Rovers και μια λευκή Ferrari 458 Italia. Προφανώς, το αγαπημένο της είναι το τελευταίο!

Kim Kardashian - Ferrari 458 Italia Εκτίμηση 325K

Kim Kardashian – Ferrari 458 Italia Εκτίμηση 325K

P.Diddy – Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, εκτιμώμενα $ 440K

Ο P. Diddy ήταν γνωστός ως Sean Combs πριν το κάνει μεγάλο. Έχει 820 εκατομμύρια δολάρια στο όνομά του, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς μπόρεσε να αγοράσει τέσσερα φανταχτερά αυτοκίνητα. Είναι κάτοχος ενός Lamborghini Gallardo Spyder, ενός λευκού Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, ενός Maybach 57 και ενός 1958 Corvette.

 

P.Diddy - Rolls Royce Phantom Drophead Coupe Εκτιμώμενο 440K

P.Diddy – Rolls Royce Phantom Drophead Coupe Εκτιμώμενο 440K

Gwen Stefani – Porsche Panamera, εκτιμώμενα $ 200K

Η Gwen Stefani έχει τρία βραβεία Grammy, αν και έχει και άλλα εντυπωσιακά πράγματα κάτω από τη ζώνη της. Φυσικά, μιλάμε για τη συλλογή αυτοκινήτων της! Ο μουσικός διαθέτει ένα Porsche Panamera, ένα Range Rover, ένα Mercedes-Benz, ένα Quattroporte Maserati και δύο SUV.

 

Gwen Stefani - Porsche Panamera Εκτίμηση 200K

Gwen Stefani – Porsche Panamera Εκτίμηση 200K

Tom Brady – Bugatti Veyron Super Sport, εκτιμάται σε 3 εκατομμύρια δολάρια

Το εικονίδιο NFL Tom Brady έχει Rolls Royce Ghost, αλλά μάλλον προτιμά το Bugatti Veyron Super Sport του. Εκτός από την τιμή των 3 εκατομμυρίων δολαρίων, η σύζυγός του Gisele Bundchen του έδωσε ως δώρο!

 

Tom Brady - Το Bugatti Veyron Super Sport εκτιμάται σε 3 εκατομμύρια

Tom Brady – Το Bugatti Veyron Super Sport εκτιμάται σε 3 εκατομμύρια

Kanye West – Mercedes SLR, εκτιμώμενα $ 850K

Εκτός από τον Κιμ, υπάρχει ένας άλλος λάτρεις του αυτοκινήτου στην οικογένεια. Μιλάμε για τον Kanye West, τον τραγουδιστή-τραγουδοποιό που ονομάζεται σύζυγός της! Διαθέτει Mercedes Maybach, Mercedes G Wagon, Mercedes S class, Rolls Royce Phantom, Mercedes SLR, Aston Martin DB9, Lamborghini Aventador και Lamborghini Gallardo. Φίλε, αυτό το γκαράζ πρέπει να είναι τεράστιο.

 

Kanye West - Mercedes SLR Εκτιμώμενο 850K

Kanye West – Mercedes SLR Εκτιμώμενο 850K

Mia Khalifa – Audi R8 Spyder, εκτιμώμενα 160K $

Η ενήλικη ηθοποιός έγινε πρόσφατα διάσημη. Ωστόσο, η Mia Khalifa έχει κερδίσει αρκετά χρήματα για να συνταξιοδοτηθεί σε αυτήν (στις αρχές της δεκαετίας του ’20). Έχει επίσης αγοράσει μια BMW i8 και ένα Audi R8 Spyder. Χρώμα μας εντυπωσιάστηκε!