Ο Έλληνας Γεώργιος Γκιόλβας ένας ανθρώπος με εξωγήινες δυνάμεις

Ο Έλληνας Γεώργιος Γκιόλβας, είναι ένας ανθρώπος με εξωγήινες δυνάμεις και ικανότητες ή πιο σωστά εξωπραγματικές για τον ανρώπινο νου, για τον κόσμο μας. Ο Γεώργιος Γκιολβας ήταν ενα τεράστιο μυαλό που θα μπορούσε σε 48ώρες να κάνει την Ελλάδα υπερδύναμη και να άλλαξει τον πλανήτη.

Ο άνθρωπός που κίνησε τανκς και αυτοκίνητα χωρίς καύσιμα, ενώ πραγματοποίησε τηλεκατευθυνόμενη πτήση εκπαιδευτικού αεροσκάφους από την Ελευσίνα στη Ρόδο. Που επινοήσε 90 περίπου εφευρέσεις, ανάμεσα στις οποίες το σύστημα μιας αντιπυρηνικής ομπρέλας, ένα τρομακτικής ισχύος ηχητικό κανόνι, το «Giolvas” System», το καλύτερο παγκοσμίως σύστημα ασφαλείας στις διαβάσεις τρένων, το αντιαεροπορικό Αρτεμις».

Ο Γεώργιος Γκιόλβας είναι ο κατασκευαστής του μεγαλύτερου τελεφερίκ στον κόσμο (Αιθιοπία) και ο άνθρωπος που γιάτρεψε τον ΟΤΕ από τις λυποθυμίες των τηλεφωνητριών. Η κατασκευή βελτιωμένων αλωνιστικών μηχανών σε σχέση με τις αγγλικές RUSTON που χρησιμοποιούνταν τότε στην Ελλάδα, είχε πετύχει διπλασιασμό της απόδοσης και μείωση της απώλειας των καρπών από 20% σε 2%.

Επίσης σε τηλεοπτική εκπομπή στις αρχές του 2003 υποστήριξε ότι μετά από μακροχρόνια μελέτη των κειμένων του Αριστοτέλη κατάφερε να κατασκευάσει ένα διαστημόπλοιο το οποίο και φυλάσσεται καλά στον Όλυμπο προφανώς μαζί με το υπερ-όπλο μπέβατρον(το οποίο σε κάποια συνέντευξή του υποστήριξε ότι βρίσκεται εκεί).

Η ιστορία του Γεώργιου Γκιόλβα μοιάζει με κλασικό διήγημα επιστημονικής φαντασίας!O επιστήμονας, ερευνητής, εφευρέτης αίνιγμα ισχυρίζοταν πως μπορεί κυριολεκτικά να σώσει την Ελλάδα!!! Εμείς απλά τον πιστεύουμε πως ακόμη μεσα απο το έργο του ζεί και μπορεί…