Η Χαλκιάς racing team στο Eko Acropolis Rally 2022

halkias racing team,engine power
halkias racing team,engine power

Η Χαλκιάς racing team στο Eko Acropolis Rally 2022

📢 Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το EKO Acropolis Rally 2022 βρίσκεται η #ΧαλκιάςRacingTeam και με 30 ημέρες να απομένουν για την εκκίνηση του αγώνα και την υπερειδική στο #ΟΑΚΑ ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης όλων των λεπτομερειών της φετινής μας συμμετοχής.
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και δρόμος
Στο 14ο Acropolis Rally της καριέρας μου θα έχω στο δεξί μπάκετ τον Andreas Vigkos στον 5ο μεταξύ μας αγώνα. Φέτος υπάρχει αλλαγή στο αυτοκίνητο της ομάδος με τη σκυτάλη να λαμβάνει το #Skoda #Fabia #Rally2 #Evo το οποίο προετοιμάζει η H Sport Torino από την Ιταλία. Η συμμετοχή προσμετράται στην κατηγορία #WRC2 #Open που περιλαμβάνει όλα τα αυτοκίνητα προδιαγραφών #Rally2 / #R5.
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και δρόμος
#Χορηγοί της συμμετοχής μας είναι η ELDON’S , μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πλήρους γκάμας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών, καθώς και τα κορυφαία λιπαντικά Gulf Oil Greece που εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα η ELDON’S A.E.B.E.
Εξίσου σημαντική είναι η υποστήριξη της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας Euroins Greece και του νέου προγράμματος ασφάλισης αυτοκινήτου Auto Safe. Πολύτιμη είναι η συμβολή από τα χρώματα Χρώματα Ferrous by Karvounis καθώς και από τα εστιατόρια Amigos Mexican Bar Restaurant.
Όπως πάντα υποστηρίζουμε το έργο του Σύλλογος «η Πίστη» / Syllogos Pisti, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις (καρκίνο). Το #livery του Fabia Rally2 Evo έχει επιμεληθεί η Keane Design και θα υλοποιήσει η Daltec S.A.