Ο μάστορας είναι πρώτος στις πατέντες

o-mastoras-macgyver-patentes-parea-me-ton-mastora-magkaiver

Ο μάστορας είναι πρώτος στις πατέντες

Ο μάστορας βρίσκει τις πατέντες σαν τον Μαγκάιβερ!!! Ένας εφευρέτης, κατασκευαστής, επισκευαστής που χαραμίζεται στα στενά της κοκκινιάς…
Παρέα με τον μάστορα μαστορεύουμε και ανακαλύπτουμε λύσεις και πατέντες που προκαλούν το ενδιαφέρον στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

– Μάστορά μου καλημέρααα!!! Πω χαμός από δουλειά!!! ως έξω είναι τα αμάξια πότε θα τα προλάβεις να τα φτιάξεις ;
– Τα έχω όλα υπο έλεγχο ακολούθα και μη μιλάς, θα σε χρειαστώ!
– Γυαλοκαθαρίστηρες χάλια δεν έχουν λάστιχα! Φύγε στο κουζνάκι και στο τρίτο συρτάρι έχω τα σφουγγάρια φέρε 2 από τα μεγάλα!!!
– Το σωληνάκι του νερού κομμένο φέρε λίγο το καλαμάκι από το φραπέ!
– Πάρε μάστορα σφουγγάρια και καλαμάκι!
– Το ένα σφουγγάρι στον ένα υαλοκαθαριστήρα το άλλο στον άλλο έτοιμο!!! Τι πακιστανούς και γυφτάκια στα φανάρια !!! Μιλάμε για αποτέλεσμα!!! Φτύσε κα την τσίχλα που τρως την κολλάμε στο παγούρι στην τρύπα και….
– Μάστορα μου τι πατέντες είναι αυτές πόσο μπροσταά είσαι!
– …Καλαμάκι ενώνουμε εκεί που έχει κοπεί το λαστιχάκι μονωτική ταινία και άψογο, μοναδικό αποτέλεσμα!
– Λάδια φίλτρα άλλαξα πέρυσι αντέχουν ακόμη πάμε στο επόμενο… Χμμ αυτό δεν δουλεύει το καλοριφέρ! Άνοιξε πορτμπαγκάζ, ρίξε τα καθίσματα. φέρε την ξυλόσομπα που την έχουμε παρατημένη τόσα χρόνια, ήρθε η ώρα να γίνει χρήσιμη! Βίδωμα ανοίγουμε τρύπα στο σημείο και στο μέγεθος της περιμετρικά της πινακίδας καμουφλάζ ενώνουμε την σόμπα με την εξάτμιση για να φεύγει η κάπνα και έτοιμο!!! Θα σηκώνει την πινακίδα θα ρίχνει ξυλαράκια φούρνος το αμάξι!!! Τον βλέπω να κάθετε με την Βαρβάρα, την Ελπίδα και τα αλλά κορίτσια των καιρών να ζει αξέχαστες ρομαντικές βραδιές αποκλεισμένος όπου και να είναι! Γιατί το ζητούμενο είναι ότι δεν μπορείς να αποφύγεις τουλάχιστον να το απολαύσεις!!!
– Μάστορα μου τι κόλπα είναι αυτά! Πόσο μπροστά είσαι με τρομάζεις με τις γνώσεις που έχεις, φοβάμαι μην σε πάρουν στην ΝΑΣΑ και σε χάσουμε! Τέτοια μυαλά σαν το δικό σου σπάνια υπάρχουν στο κόσμο…
– Σταμάτα υπερβολές ένας ταπεινός απλός μαστοράκος της γειτονιάς είμαι, αλλά συνέχισε όμως την σκέψη σου δεν θέλω να σε διακόπτω! Πάμε στο αγροτικό! Για διάβασε τι γράφει ότι θέλει ο πελάτης να δούμε.
– Αν μπορούμε να αλλάξουμε τον ήχο της κόρνας να μην τρομάζει τα πρόβατα, το χερούλι που ανοίγει την πόρτα έχει χαλάσει στου συνοδηγού και αν γίνεται να βρούμε μια λύση να μπαίνει το σκυλί πίσω στην καρότσα και να μην βρέχεται! Πω πω βρε μάστορα μου αυτοί δεν θέλουν μάστορα τον Μαγκάιβερ θέλουνε με τόσες πατέντες!
– Αυτά είναι παιδικές εργασίες! Γιατί νομίζεις όλοι έρχονται σε μένα, γιατί είμαι ο νο1 στις λύσεις όλων των ζημιών και προβλημάτων. Καταρχήν φέρε την κουδούνα από τον τοίχο. Αυτή θα μπει εδώ πάνω στον καθρέπτη όταν θα θέλει να μαζεύει τα γίδια και τα πρόβατα θα την χτυπάει και όλα μια χαρά. Το ανοιχτήρι , φέρτο, στον πάγκο πάνω το έχω! Τέλεια λίγη σιδεροκόλληση πάνω στο σπασμένο χερούλι και έτοιμο αθάνατο θα το έχει και αν χρειαστεί να ανοίξει και καμιά μπύρα, 2 σε 1 !!!
– Κράτα με μάστορα κράτα με, ζαλίζομαι! Που τις κατεβάζεις τέτοιες πατέντες έχει βραχυκυκλώσει το μυαλό μου! Καλά για το θέμα με τον σκύλο τι θα κάνετε;
– Είναι δύσκολο κάτσε να δω τι έχω… Το βρήκα φέρε το τσίγκινο ελενίτ από την γωνία που έχω έξω στην μάντρα!!! Έτοιμο βίδωμα πάνω στα κάγκελα του αγροτικού και πάλι χρήση 2 σε 1 και για την βροχή και για αεροτομή όταν βγαίνει στην Εθνική να τον κρατάει χαμηλά σε υψηλές ταχύτητες, να έχει καλύτερη πρόσφυση!!!
Πάμε τώρα και στο αγωνιστικό έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε στο εργαλείο!!! Πρέπει Opel GT/E να το φτάσουμε πάνω απο 550HP και να του βάλουμε φρένα που να σταματάει αεροπλάνο μάλλον θα βάλω Brakes brembo Mustang δες…

Μάστορα μου τεράστιο έργο πάλι θα φτιάξεις εγώ φεύγω γιατί και εγώ έχω δουλειά!!! Αααα και μάστορά μου επειδή άκουσα κάτι για αεροπλάνο, το νου σου μην του βάλεις φτερά για να πετάξει γιατί ο κυρ Μήτσος δεν το θέλει για πτήσεις αλλά για κλίσεις!!! Καλημέραααα μάστορα μου με τις πατέντες σου!!!

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική