Νώντας Λογοθέτης ο ιπτάμενος

nontas logothetis-o iptamenos-freestyle-motocross-engine power

Νώντας Λογοθέτης ο ιπτάμενος

Νώντας Λογοθέτης το λατρεμένο παιδί του Motor Festival και του κόσμου, ένας οδηγός που μπορεί και τα κάνει όλα!!! endo, κόλπα, stunt, άλματα, bmx, back flip,snowboard, περνά από φωτιές… Μια συνέντευξη με πολύ αδρεναλίνη με τον ιπτάμενο της καρδιάς μας!

Νώντας Λογοθέτης ένας FMX Rider  που μας κόβει την ανάσα σε κάθε του εμφάνιση.

Νώντας Λογοθέτης ένας οδηγός πολύ Extreme για καθημερινούς ανθρώπους… Πόσο χρονών ήσουν όταν πρώτο ένιωσες πως είσαι εθισμένος με την αδρεναλίνη; ¨Ήθελες να ξεπερνάς συνεχώς τα όρια σου;

Νώντας Λογοθέτης: Από πολύ μικρός ήθελα να κάνω σπορ και να πιέζω τον εαυτό μου ξεπερνώντας τα όρια. Πρώτες φορές που ένιωσα τι σημαίνει αδρεναλίνη ήταν στα 12 13 που είχα την πρώτη επαφή με άλματα ΒΜΧ !

Τελικά motocross ή freestyle ;

Το freestyle και το motocross έχουν πολλά κοινά στοιχεία ,παράλληλα το ένα χρειάζεται το άλλο!
Me to freestyle έζησα στιγμές που δεν θα ξεχάσω και ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο για επιδείξεις freestyle motocross και αυτό το χρωστάω στο motocross!

Ο Νώντας Λογοθέτης τι νιώθεις και σκέφτεσαι πριν από ένα μεγάλο άλμα;

Πριν από ένα μεγάλο άλμα συγκεντρώνω όλη μου την προσοχή στο πόσο παρόν είμαι και σε αυτό που πρέπει να κάνω ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία

Ποια ήταν η πιο επικίνδυνη στιγμή της ζωής σου; Η στιγμή που είπες ξεπέρασες τα όρια ίσως ήταν λάθος που το τόλμησες και τι αποτέλεσμα είχε;

Μία από τις ποιο επικίνδυνες στιγμές της ζωής μου που χρειαζόμουν βοήθεια για την διάσωση μου ήταν στην Αυστρία που είχα πάει για snowboard στις Άλπεις και όπως ξέρουμε εκτός πίστας είναι το μαλακό χιόνι και έτσι έγινε ,κάνοντας ένα λάθος και βγαίνοντας σε κακό σημείο εκτός της πίστας βρέθηκα με λίγα λόγια πάνω σε παγετώνα σε τρύπες, η πτώση μου ήταν μόλις 3 μέτρα από την αρχή μιας μεγάλης πτώσης από 100 μέτρα γκρεμό ! Η ποιο οριακή εμπειρία της ζωής μου.

Ελλάδα ή εξωτερικό διαφορές και που θα κατέληγες;

Καταλήγουμε εκεί που είμαστε αποδεκτοί και σπίτι για μένα είναι όπου βρίσκεις αγάπη και τα πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο είτε αυτό λέγεται Ελλάδα η κάπου στο εξωτερικό αυτό που έχει νόημα είναι να νιώθεις καλά με αυτό που είσαι και κανείς.

Πες ένα καθημερινό tip οδηγικό για τους αναβάτες ώστε να το χρησιμοποιήσουν και να βοηθηθούν στην καθημερινότητά τους

Ένα τίπ καθημερινό για όλους τους αναβάτες είναι να αθλούνται κάθε μέρα ,να κάνουν σωστή διατροφή και προπόνηση με πειθαρχία ώστε να καταφέρει να απολαμβάνει με ασφάλεια αυτό που αγαπά .

Ο Νώντας Λογοθέτης πλέον έχει μια ακαδημία motocross. Πως δημιουργήθηκε η ιδέα της Ακαδημίας;

Η ακαδημία δημιουργήθηκε για να μπορέσω να μοιραστώ την υπέροχη εμπειρία των δυο τροχών με τον κόσμο και να προσφέρω γνώσεις μέσα από ένα πολύ δημιουργικό και εύκολο τρόπο εκμάθησης που εκμηδενίζει τα ατυχήματα ,ενδιαφέρεται για την κουλτούρα και βοηθά την κοινότητα ως προς ένα καλύτερο μέλλον !
 nontas-logothetis-fmx-motocross-freestyle-bmx-rider-logotehtis-nonta

Ποια είναι η ιδέα και τα βασικά μαθήματα που γίνονται ο σκοπός;

Ο βασικός σκοπός που δημιουργήθηκε η ακαδημία motocross είναι για να μοιραστώ γνώσεις και εμπειρία με όλο τον κόσμο ώστε να μεγαλώσει η κοινότητα της χωμάτινης οδήγησης και παράλληλα να οδηγούμε με ασφάλεια ! Τα μαθήματα γίνονται στην Πεντέλη ,Βαρυμπόμπη και σε πολλές πίστες motocross !

Οι οδηγικές ικανότητες είναι θέμα ταλέντου ή προπόνησης;

Η οδηγική ικανότητα θέλει χρόνο ,αντίληψη ,μελέτη και επιμονή ! Ταλέντο σημαίνει να έχουμε αυξημένη αντίληψη του τι κάνουμε και πόσο γρήγορα κατανοούμε τις δυνάμεις που πράττονται αναλόγως το άθλημα με αποτέλεσμα την ποιο σύντομη εκμάθηση

Σε τι επίπεδο βλέπεις να βρίσκεται στην χώρα μας το άθλημα σου;

Το επίπεδο οδηγικά στο motocross τα επόμενα χρόνια θα αλλάξει σημαντικά λόγο του ότι ανοίξανε καινούργιες πίστες και έχουμε μια σημαντική άνοδο στον αριθμό των αθλητών και φίλων των δυο τροχών

Υπάρχει κάτι που σε ανησυχεί στην εποχή μας;

Με ανησυχεί πολύ η μεταλλαγή της συντροφικότητας και η αποξένωση των ανθρώπων ! Χάνεται το νόημα της παρέας λόγο ενός ψεύτικου κόσμου που χτίζουν τα κοινωνικά δίκτυα και η απόσταση μεταξύ της πραγματικότητας και της πλασματικής φαντασίας!
nontas-logothetis-fmx-motocross-freestyle-bmx-rider-logotehtis-nonta-dirt-jump

Ο Νώντας Λογοθέτης και οι στόχοι του για το 2023;

Για το 2023 ο στόχος μου είναι να συμμετάσχω σε αγώνες motocross και να βοηθήσω με τα μαθήματα μmotocross πολλούς αναβάτες και αθλητές να νιώθουν ασφάλεια εντός και εκτός πίστας και να απολαμβάνουν την οδήγηση τους!

Το μήνυμά σου για τα Τροχαία ατυχήματα

Ένα μήνυμα που δίνω σε όλους τους αναβάτες των δυο τροχών είναι να έχουν υπομονή να μην βιάζονται και πάντα να φοράνε κράνος! Ένα μήνυμα στα αυτοκίνητα είναι να προστατεύουν τις μοτοσυκλετες και την ασφαλεια των οδηγών !

Σε έχει γνωρίσει πολύ κόσμος μέσα από το Motor Festival πες μας για όλα αυτά τα ακραία θεάματα που προσφέρεις και τι άλλο να περιμένουμε από σένα στο επόμενο Motor Festival;

Τι να πρώτο πω, νομίζω στο Motor Festival χρωστάω  σε μεγάλο βαθμό γνωριμίες, εμπειρίες  και φίλους που έχω κάνει από όλη την Ελλάδα! Λάρισα Ιωάννινα, Καλαμάτα, Μέγαρα και φυσικά στο ΟΑΚΑ τόσες στιγμές… Το άλμα πάνω από 12 αυτοκίνητα και προσγείωση στην άσφαλτο, πολύ επικίνδυνο και επώδυνο να ξέρετε γιατί δεν υπάρχει ράμπα προσγείωσης, τις αναμετρήσεις με τα ντριφτάμαξα,  backflip με τα ποδήλατα, και φυσικά το σπάσιμο των φλεγόμενων τοίχων που ο κόσμος μένει έντρομος!!! Ωραίες αξέχαστες στιγμές… Στο επόμενο Motor Festival θα δείτε καινούργια πράγματα που ετοιμάζονται και θα εντυπωσιαστείτε με τα ρεκόρ που θα καταρριφθούν. Μείνετε συντονισμένοι.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική