Ο μάστορας είναι φιλόζωος

parea-me-ton-mastora-filozoos-mastoras-o-mastoras-skilos-gata-synergeio-zoon

Ο μάστορας είναι φιλόζωος

Ο μάστορας ως μέγας φιλόζωος παραπαίει στον κόσμο των γυναικών, των σκυλιών και της αλλεργίας του! Ένας Κένταυρος ξυπνάει και τελικά όλα τα φυλάει….

Παρέα με τον μάστορα: Ανακαλύπτουμε τον Κέρβερο Κώστα Τσιάκα, την Bella την Lucy και την Daisy 3 ψυχούλες που δουλεύουν για τον φιλόζωο μάστορα… Σκύλες γυναίκες!!!

– Μάστορα μου καλημέρα!!! κοίτα τι σου έχω!!
– Πάρτον από δω τον κόπρο!!!
– Μάστορα μου τι λόγια είναι αυτά, θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά! Μην τον ακούς Σαμψών μου σε αγαπάει ο μάστορας!
– Φύγε από δω είμαι αλλεργικός…
– Μα μάστορά μου από όσο ξέρω είσαι φιλόζωος, έχεις 3 σκυλιά και 5-6 γάτες! Τι αλλεργικός και κουραφέξαλα!
– Ποιος σου είπε πως μίλησα πως έχω αλλεργία στα ζώα! Και όλα αυτά είναι της γυναίκας μου… Δεν είμαι φιλόζωος, με την γυναίκα μου!
– Όλο με πειράζεις, αφου ξέρω τι ψυχουλίτσα είσαι και πόσο τα αγαπάς… Κοίτα τι πανέμορφο Σαρ πέι!
– Αυτό δεν είναι Σαρ Πέι, αυτό παραπαίει όπως και αυτός που το κρατάει! Πάγαινε κάνε κανά παιδί και άσε το σκυλί! Γιατί σε λίγα χρόνια θα έχουμε τόσα πολλά σκυλιά στα σπίτια που δεν θα βγαίνει η κα Σούλα, η Κα Μαρία και η κα Τούλα στα μπαλκόνια να μιλάνε, αλλά η Bella το Σιχ τσου η Lucy το πεκινουά και η Daisy το μαλτεζάκι για να κατουράνε!!!
– Μα μάστορά μου κοίτα πόσο γλυκό είναι;
– Ναι σου μοιάζει τέτοια σκυλόφατσα δεν έχω ματαδεί!

– Καλά λέγε τώρα εσύ βλακείες όταν θα μαζεύω τα κοριτσάκια από την γειτονιά όλα δίπλα μου θα θες και συ να έρθεις και θα ζητάς από το Σαμψών να γλείψεις κανά κοκαλάκι και θα μου το παίζεις φιλόζωος!
– Όταν θα συμβεί αυτό θα έρχομαι να σε κοιτάζω από μια πλευρά για να δω πιο σκυλί από όλα θα ταΐσεις, άφραγκος και άνεργος που είσαι!
– Τι πιο σκυλί εγώ μόνο τον ΣΑΜΨΩΝ έχω…
– Γιατί τα κοριτσάκια που θα μαζέψεις από την γειτονιά ποια διαφορά έχουνε; Δεν μπορώ να το εξηγήσω πως μοιάζουνε έτσι όλα τα σκυλιά της νύχτας, όλες ίδιες είναι! Είναι καμιά σύγχρονη ράτσα, νανοτεχνολογίας βγαλμένη από την Γιουχαν; Καρμπόν όλα ίδια σαν την Γυναίκα μου, όλα ίδια γαβ γαβ ! Εγώ πάντως έχω προειδοποιήσει στην πολυκατοικία ο σκύλος είναι καλός ΠΡΟΣΟΧΗ απ την γυναίκα μου.

– Α μάστορα μου εδώ θα διαφωνήσω η κα Τζένη είναι πολύ σικάτη…
– … Σκύλα σαν τον Σαμψών!
-Μα ο Σαψμων είναι αρσενικός!
– Γιατί η Τζενάρα τι είναι; Όταν τσακωνόμαστε κάθε φορά μου λέει “Εμένα θα μου μιλάς καθαρά εγώ είμαι αρσενικιά θέλω ντόμπρες κουβέντες, παντελονάτες!” Κάθε μέρα ξυπνάω με εφιάλτες με εικόνα του γάμου μας που η Τζένη δεν είναι η Τζένη αλλά ο αδελφός της ο Βαγγέλης ο φορτηγατζής.
– Ε η κυριά Τζένη πάντα είχε αδυναμία στα ζώα και πριν σας γνωρίσει θυμάμαι είχε ένα μεγάλο σκύλο με κέρατα που κυκλοφορούσε! Όλοι είχαμε να το λέμε!!
– Σε παρακαλώ θα παρακαλούσα να μην ανακατεύεσαι στην προσωπική μου ζωή .
– Εεεεε, ναι, δεν ήξερα! …Που λες μάστορα μου τώρα που λέμε για σκυλιά με κέρατα έλα να σου δείξω εγώ ένα άγριο σκυλί που βρίσκετε στο Καρπενήσι, τον Κέρβερο Κώστα Τσιάκα ! Παραφυλάει μέσα στα βουνά και είναι ο φύλακας της περιοχής γατάκι δηλαδή εσύ μπροστά του…

Καλημέρα μάστορα και μην ανησυχείς, είμαι φιλόζωος εγώ, δεν θα σε εγκαταλείψω ποτέ… Σκυλάκι μου καλό, βασανισμένο!!!

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική