25 Ιουλίου, 2024

ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΤΙΤΣΑ

ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΙΤΙΤΣΑ,ENGINE POWER
ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΙΤΙΤΣΑ,ENGINE POWER

ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΤΙΤΣΑ

Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ συμπληρώνοντας φέτος 51 χρόνια από την ίδρυση του, διοργανώνει την Ανάβαση Πλατάνι- Πιτίτσα 2021 «ΣΑΚΗΣ ΞΕΝΟΣ» στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, το Σάββατο και την Κυριακή 20-21 Νοεμβρίου 2021.

Ο ΑΟΠ θέλοντας να τιμήσει τον οδηγό αγώνων ΣΑΚΗ ΞΕΝΟ, που δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας, αφιερώνει τον φετινό αγώνα στην μνήμη του και τον ονομάζει Ανάβαση Πλατάνι- Πιτίτσα 2021 «ΣΑΚΗΣ ΞΕΝΟΣ» .

Ο Σάκης υπήρξε μέλος του ΑΟΠ , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου , για πολλά χρόνια ήταν ο αντιπρόεδρος του ομίλου και με τις επιτυχίες του στους αγώνες που συμμετείχε σε πανελλήνιο και τοπικό επίπεδο, τιμούσε επάξια τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών.

Στο Πλατάνι Αχαΐας (8χλμ από την Πάτρα), με φόντο την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια φανταστική ανάβαση, αντάξια της ιστορίας της και της ιστορίας του ΑΟΠ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων (Ν,Α,Ε, Formula Saloon, Ιστορικά) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν ανοίξει και λήγουν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 00:00
Οι αγωνιζόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρησης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ στο site : www.e-omae-epa.gr .

Για τη διεξαγωγή του αγώνα θα τηρηθούν πιστά όλες οι σχετικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ και θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην υγειονομική ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα στο site του ΑΟΠ: www.aop.gr

BC RACING

ST suspensions

Auto MArine gas

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι

Καππασ φανοποιειο

borbolis bmw service