ΟΡΚΑ Συνάντηση Γαλλικών & ιστορικών οχημάτων

orca

ΟΡΚΑ Συνάντηση Γαλλικών & ιστορικών οχημάτων

Η ΟΡΚΑ διοργανώνει αυτή την Κυριακή μια συνάντηση για τους φίλους των κλασικών αυτοκινήτων δίπλα στη θάλασσα στο Ρολόι Πασαλιμανίου

ΟΡΚΑ : 13η Συνάντηση Γαλλικών και ιστορικών οχημάτων, αυτή την Κυριακή στις 12 Φεβρουαρίου στο Ρολόι Πασαλιμανίου στις 10:00 το πρωί

Η ΟΡΚΑ (Οργάνωση Εκδηλώσεων Κλασσικού Αυτοκινήτου) δημιουργήθηκε το 1998 από μια ομάδα φίλων που φιλοδοξούσαν να προσφέρουν στους απανταχού λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου εξορμήσεις, άλλοτε με τη μορφή της εκδρομής, άλλοτε με τον μανδύα του αγώνα.

Δίνεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των διαδρομών από άποψη φυσικής ομορφιάς αλλά και οδηγικής ικανότητας, με αψεγάδιαστο σύστημα εξαγωγής αγώνων και κάτι μοναδικό από την αρχή μέχρι & σήμερα, με δυνατές εξόδους από τα Ελληνικά σύνορα. Κάτι που συνεχίζεται ακόμη. Μόνο που τώρα η ομάδα φίλων έχει μεταμορφωθεί σε σωματείο 140 ατόμων, όλων ιδιοκτητών και όχι απλά φίλων του κλασσικού αυτοκινήτου.

ORCA-13-sinantisi-gallikon-istorikon-autokinitou-klasika-autokinita-orka

Η λέσχη ΟΡΚΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά διοργανώνει την 13η συνάντηση Γαλλικών οχημάτων. Αυτή τη φορά εκτός από τον Γαλλικό πυρήνα της εκδήλωσης θα δώσουν το παρών όλα τα κλασσικά οχήματα. Η εκδήλωση θα γίνει στο κεντρικότερο σημείο του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι. Η είσοδος των οχημάτων θα γίνει απ΄την Ακτή Μουτσοπούλου απέναντι από το Ρολόι. Το κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται στα 15€ ανά όχημα (δύο άτομα) και περιλαμβάνει:
-2 καφέδες (όλα τα ροφήματα)
-την ασφάλεια αστικής ευθύνης της εκδήλωσης
-την αδειοδότηση από την Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ
-τα αναμνηστικά της εκδήλωσης (και δώρο εκπληξη)
Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μια Κυριακή δίπλα στη θάλασσα παρέα με τα οχήματα μας.
Η ΟΡΚΑ διοργανώνει αυτή την Κυριακή μια συνάντηση για τους φίλους των κλασικών αυτοκινήτων δίπλα στη θάλασσα στο Ρολόι Πασαλιμανίου στις 10:00 το πρωί αυτή την Κυριακή στις 12 Φεβρουαρίου.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική