Η Zebo Racing Parts στο Motor Festival

ZRP,ENGINE POWER
ZRP,ENGINE POWER

Η Zebo Racing Parts στο Motor Festival.

Η ZRP θα δώσει για πρώτη φορά παρόν στο 19th Motor Festival 17-19 September O.A.K.A. | One is a King με ενα άπο τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα της έκθεσης. Ανυπομονούμε να την γνωρίσουμε απο κοντά και να πάρουμε μι μικρη γεύση απο αυτη την πορεία των 35ετών.
Η ZRP Zebo Racing Parts ιδρύθηκε το 1986 και έκτοτε υπήρξε πρωτοπόρος στην παραγωγή αγωνιστικών και βελτιώτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας . Με τα σύγχρονα συστήματα διαχείρισης και την προηγμένη τεχνολογία και εξοπλισμό, την καθιστούν τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο προμηθευτή αποθεμάτων και εξαρτημάτων κινητήρων υψηλής απόδοσης για την αυτοκινητοβιομηχανία.
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO9002 & TÜV CERT και εχει διαπιστευτεί με ISO/TS 16949. Αυτό ισχύει ειδικά για την κατασκευή σχετικών με την αυτοκινητοβιομηχανία προϊόντων και η πιστοποίηση αυτή σημαίνει ότι η εταιρεία έχει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και ότι εργάζονται για την πρόληψη ελαττωμάτων και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων τους.

Χρησιμοποιούνται καινοτόμες και εξειδικευμένες τεχνικές κατασκευής όπως το Carbonitriding, το Magnaflux και το Shot-Penning για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας. Νέα μηχανήματα CNC χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίσουν ανώτερη ανοχή. Με τη χρήση αυτών των τεχνικών, υψηλής ποιότητας υλικά όπως σφυρήλατο 4340 Steel και billet, κατασκευή που αναπτύχθηκε σε πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας και έρευνας, διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της ZRP είναι ένα βήμα μπροστά από τα υπόλοιπα.

Τα ZRP Zebo Racing Parts, προκαλούν συνεχώς και πρωτοπορούν σε νέες μεθόδους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό κατασκευής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, σφυρηλάτηση και υλικά μπιέλας. Με συνεχή προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης για τη δημιουργία καινοτόμων διαδικασιών παραγωγής, για τη βελτίωση των υλικών και της κατασκευής για την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και τη συνολική τιμολόγηση, που καλύπτει τις ανάγκες της aftermarket και διατηρεί τους πελάτες ικανοποιημένους. Τα προϊόντα ZRP Zebo Racing Parts, ο στροφαλοφόρος άξονας και η ράβδος σύνδεσης εξάγονται στις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή και την Ιαπωνική αγορά.