Η Ford παρουσιάζει το Trio Of Broncos για να αγωνιστεί στο King Of The Hammers

Το Ford Bronco επιστρέφει σε αγώνες εκτός δρόμου για το 2021 King of the Hammers. Τρία ειδικά κατασκευασμένα φορτηγά ανταγωνίζονται στην ULTRA4 4400 απεριόριστη κατηγορία με τους οδηγούς Vaughn Gittin Jr, Loren Healy και Jason Scherer πίσω από το τιμόνι.

Ενώ το αμάξωμα μοιάζει με Bronco, αυτά τα φορτηγά διαφέρουν ριζικά από αυτά που είναι διαθέσιμα στο κοινό. Ταξιδεύουν σε ένα προσαρμοσμένο σωληνοειδές πλαίσιο και οι τροχοί σπρώχνονται πολύ μακριά από το σώμα. Η αναθεωρημένη ανάρτηση έχει σοκ με τεράστια διαδρομή για να απορροφήσει το τραχύ έδαφος με υψηλή ταχύτητα. Η τετράτροχη κίνηση βοηθά τα SUV να περάσουν από το τραχύ έδαφος.

Γκαλερί: Φορτηγό Ford Bronco Ultra4 4400 απεριόριστης κατηγορίας

Το King of Hammers διασχίζει 90 μίλια από την έρημο στην Καλιφόρνια. Η διαδρομή συνδυάζει τμήματα υψηλής ταχύτητας και ανίχνευση βράχου. Ο αγώνας ξεκινά στις 6 Φεβρουαρίου, και υπάρχουν 450 ομάδες που ανταγωνίζονται σε διάφορα μαθήματα.«Ο King of the Hammers μας ενέπνευσε να διασφαλίσουμε ότι κάθε μοντέλο Bronco παραγωγής προσφέρει την ικανότητα, την αντοχή και την εμπειρία υψηλής ταχύτητας εκτός δρόμου που προσπαθεί να δημιουργήσει αυτή η αυξανόμενη ενθουσιώδης κοινότητα εκτός δρόμου», δήλωσε ο Mark Grueber, διευθυντής μάρκετινγκ της Bronco .

Ακόμα κι αν οι αγώνες εκτός δρόμου δεν είναι δικοί σας, υπάρχει λόγος να δώσετε προσοχή σε αυτό που κάνει η Ford στο King of Hammers, επειδή η εταιρεία λέει “ένα μοντέλο Bronco που δεν έχει ξαναδεί” στις 3 Φεβρουαρίου. είναι η Έκδοση Κληρονομιάς που εντάσσεται στη σύνθεση για το 2022 . Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την έκδοση του SUV αυτήν τη στιγμή.

Από την παρουσίαση του ανανεωμένου Bronco, η Ford ενσωματώνει το SUV στις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το Bronco R Race Prototype αγωνίστηκε στο Baja 1000 . Το Bronco Sport κέρδισε επίσης το μάθημά του στο Ρέμπελ Ράλι .