ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 30-31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ,ENGINE POWER
ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ,ENGINE POWER

ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 30-31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το καυτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2021, με αγώνες που σημειώνουν ρεκόρ συμμετοχών και αποδεικνύουν στην πράξη πόσο ενδιαφέρον συγκεντρώνει, έρχεται στο νομό Αττικής για τον 6ο γύρο του: την Ανάβαση Διονύσου, στις 30-31 Οκτωβρίου.
Οι οδηγοί του θεσμού θα βρεθούν ξανά στην αγαπημένη και πολύ γρήγορη διαδρομή των 5,7 km στη βορειοανατολική πλαγιά της Πεντέλης, με στόχο να κινηθούν στο όριο και να πετύχουν τη βέλτιστη επίδοση. O αγώνας που διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, προσμετρά στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda.
Οι αγωνιζόμενοι μπορούν ήδη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα της ΟΜΑΕ (http://www.e-omae-epa.gr) μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.
Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 31 Οκτωβρίου. Τα pits θα βρίσκονται επί της λ. Διονύσου, στον οικισμό Ανατολή της Ν. Μάκρης. Ο τεχνικός έλεγχος για τους αγωνιζόμενους της Αττικής θα γίνεται από τις 17:00 της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., ενώ για τους εκτός Αττικής θα πραγματοποιηθεί στα pits του αγώνα, από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου. Αγωνιζόμενοι και θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δρόμος θα κλείσει στις 09:00 το Σάββατο και στις 08:30 την Κυριακή.
Φυσικά, στον αγώνα θα τηρηθούν οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ, με σκοπό την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων.
Η αντίστροφη μέτρηση για την Ανάβαση Διονύσου του 2021 έχει αρχίσει. Φύγαμε!
Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.
Κύπρου 76, Περιστέρι
6944531231 / 6973018485