Τρέχουμε για την μικρή Λυδία

Η μικρή Λυδία από την Πτολεμαΐδα χρειάζεται τη βοήθεια μας , για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Πρέπει να φύγει άμεσα στην Αυστρία.  Κάθε βοήθεια από όλους εμάς θα είναι πολύτιμη στον αγώνα της εναντίον του καρκίνου.

Μηνύματα Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό για την πεντάχρονη Λυδία που πάσχει από καρκίνο και σε λίγες ημέρες θα μεταβεί στην Αυστρία για να υποβληθεί σε χειρουργική  επέμβαση, το κόστος της οποίας δεν μπορεί να καλύψει η οικογένεια της, γι αυτό και ξεκίνησε μία τεράστια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό.

Στους διακόσιους  χάρτινους κουμπαράδες που έχουν τοποθετηθεί σε καταστήματα της Πτολεμαΐδας, της Κοζάνης, των Κοινοτήτων, για οικονομική ενίσχυση, με πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντισμού «Ανδρόνικος»,  προστίθενται σήμερα και άλλοι, σε πάγκους Εκθετών στη Λαϊκή Αγορά, όπου οι καταναλωτές θα ρίχνουν τον οβολό τους, στηρίζοντας την πεντάχρονη Λυδία, για να βγει νικήτρια, στην πιο δύσκολη  μάχη για τη Ζωή της. Εν τω μεταξύ, Σύλλογοι Γονέων αποφάσισαν την διανομή,  στους μαθητές Σχολείων μικρών φακέλων, για να βοηθήσουν οικονομικά το πεντάχρονο κορίτσι και να τους επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες.

Χθες, η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας, ανακοίνωσε, τη διεξαγωγή Αγώνα Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, με συμμετοχές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Τα έσοδα θα διαθέτουν εξ’ ολοκλήρου στην οικογένεια της μικρής Λυδίας.
Συγχαρητήριά στην Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας για αυτή την κίνηση. Θα είμαστε εκεί!