ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ι κτεο χανιων,engine power
ι κτεο χανιων,engine power

ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Η Ι.ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΕ δραστηριοποιείται στα Χανιά Κρήτης από το 2006. Εδρεύει στον Κόμβο Μουρνιών επί της Λεωφόρου Μουρνιών 56 εξυπηρετώντας όλους τους πολίτες των Χανίων, ελέγχοντας όλων των ειδών τα οχήματα: ελαφρά έως 3,5 τόνους, βαρέα άνω των 3,5τν, ADR, ATP, υγραέρια και δίκυκλα.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων, είναι πλήρως εκσυγχρονισμένα και πιστοποιημένα δίνοντας στον πολίτη πλήρη ενημέρωση για την τεχνική επάρκεια του οχήματός του. Η ενημέρωση περιλαμβάνει τα αποτελέσματα από τις μετρήσεις των καυσαερίων, της ευθυγράμμισης, των αμορτισέρ, των φρένα, των φώτων και του μακροσκοπικού ελέγχου.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό ελέγχει το όχημα και οπτικά (μακροσκοπικός έλεγχος) ώστε να ενημερώσει τον πολίτη για την κατάσταση του οχήματός του. Οι καθρέφτες, τα ελαστικά, οι τροχών, ο κινητήρας , το σύστημα διεύθυνσης, οι ζώνες, η κόρνα, το φαρμακείο και το τρίγωνο είναι μερικά από τα πολλά σημεία που ελέγχονται στο ΚΤΕΟ για να ενημερωθεί κατάλληλα ο πολίτης. Μόλις ο ΕΛΕΓΧΟΣ ολοκληρωθεί ο ελεγκτής ενημερώνει τον πολίτη με σαφήνεια και αναλύει την κατάσταση του οχήματός , σύμφωνα με τις μετρήσεις των μηχανημάτων και τον οπτικό έλεγχο του ιδίου.

Με τη χρήση συγχρόνου πληροφοριακού συστήματος ενημέρωσης πελατών, το ΙΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ενημερώνει τους πολίτες για την ακριβή ημερομηνία ελέγχου του οχήματος τους, αποφεύγοντας έτσι τα πρόστιμα εκπροθέσμου ελέγχου που επιβάλλονται στα οχήματα από το Υπουργείο Μεταφορών.

Η Ι.ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΕ διενεργώντας ετησίως πάνω από 22.000 οχήματα προσφέρει στους πολίτες των Χανίων την γνώση και ενημέρωση του πόσο ασφαλές είναι το όχημά τους.

Με γνώμονα την οδική ασφάλεια και το καθαρό περιβάλλον η εταιρεία και το προσωπικό της δεσμεύεται για την ακεραιότητα των οχημάτων που ελέγχει και για ένα φιλικό, χωρίς καυσαέρια, περιβάλλον.

Η τοποθεσία του Ι.ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΕ διευκολύνει τους πολίτες και σε χρόνο και σε χρήμα, αφού βρίσκεται 3 μόλις χιλιόμετρα μακριά από την πόλη των Χανίων και μερικά μέτρα από τον Κόμβος Μουρνιών (Έξοδος Νοσοκομείου).

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα- Παρασκευή 8:0017:00.

Υπηρεσία Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων

Έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.)

Υπηρεσία Τεχνικού Προελέγχου

Υπηρεσία Εκούσιου Τεχνικού Ελέγχου

Υπηρεσία Μεταφοράς Οχήματος

Παιδική χαρά

Δωρεάν ποδήλατα

https://www.ikteo-chanion.gr/

Λεωφόρος Μουρνιών 56 Χανιά, Κρήτη

Τηλ: +30 28210 88900

https://motorfestival.gr/

https://enginepower.gr/