Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάεi Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί

h-nea-efarmogh-taxi-theleis-taxi-taxigr-engine-power

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάεi Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί

ΤΑΞΙ: Η νέα εφαρμογή ταξί, taxi.gr ήρθε για να μείνει! Εύκολη γρήγορη, φιλική, κομψή και πάνω απ όλα σου προσφέρει την ασφάλεια που αξίζεις…

Η νέα εφαρμογή ταξίTaxi.gr με όλα τα επιπλέον προνόμια που προσφέρει, είναι εδώ, για να αλλάξει τις συνήθειες στον χώρο των μεταφορών, προτάσσοντας ένα περιβάλλον μοντέρνο, εύχρηστο, όμορφο, κομψό και ταυτόχρονα πολύ απλό με γνώμονα και πάνω απ όλα την μέγιστη ασφάλεια στον χρήστη.

Δεν θες ταξί,  θέλεις Taxi.gr  μαζί στο ταξίδι!!! 

Η νέα εφαρμογή ταξί, είναι εξαιρετικά φιλική για χρήση (book taxi με τρία κλικ), καθώς προσφέρει προσαρμοστικότητα στις επιλογές, τόσο ως προς τον προγραμματισμό των ραντεβού, όσο και στις δυνατότητες πληρωμήςTaxi.gr  μάζι στο ταξίδι!!!

Taxi.gr  με τρία κλικ, έχεις ταξί! 

Με την νέα εφαρμογή ταξί, Taxi.gr οι πελάτες έχουν δυνατότητα βαθμολόγησης – αξιολόγησης ακόμη και του οδηγού, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση που οφείλει ο κάθε ταξιτζής, οδηγός σε εσένα. 

Taxi.gr  γιατί ο πρωταγωνιστής σε αυτό το ταξίδι, είσαι εσύ !

efarmogi-taxi-taxi.gr-taxiapp-taxi-app-apptaxi-efarmogi-taxi-taxi.gr-taxiapp-taxi-app-apptaxi-google-play-appstore

Η νέα εφαρμογή ταξί, Taxi.gr με όλα τα επιπλέον προνόμια

Οι λόγοι που τα σπάει ή νέα εφαρμογή ταξί, Taxi.gr . 

 • Πρόκειται για την πιο light εφαρμογή ταξί για κάθε smartphone.
 • Αξιοποιεί τις παροχές του Google Maps, ώστε με τη μέγιστη εμπειρία χρήσης (στίγματος), τόσο για τον οδηγό όσο και για τον πελάτη, να ελαχιστοποιούνται οι αναγκαίες επικοινωνίες.
 • Με δυνατότητα προσθήκης έως και τεσσάρων ενδιάμεσων στάσεων ανά διαδρομή
 • Έχει δυνατότητα αλλαγής του τρόπου πληρωμής, ακόμα και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ενώ οι τρόποι πληρωμής που προσφέρονται είναι: Μετρητά, πιστωτική -χρεωστική κάρτα, Google Pay, Apple Pay.
 • Τα άμεσα διαθέσιμα οχήματα στη νέα εφαρμογή ταξί εμφανίζονται στον χάρτη.
 • Έχει δυνατότητα προγραμματισμού του ραντεβού (με επιλογή από 15 λεπτά έως και 1 μήνα μετά).
 • Αποθηκεύει τοποθεσίες για γρήγορη πρόσβαση και ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση στις «διαδρομές μου» (προσεχείς, ολοκληρωμένες και ακυρωμένες).
 • Δυνατότητα αλλαγής των προσωπικών στοιχείων.
 • Προσφέρει επικοινωνία μεταξύ πελάτη και οδηγού με μηνύματα, σε τηλέφωνο με πλήρη προστασία των προσωπικών τους δεδομένων (phone masking).

TaxiApp : Έχοντας ήδη περισσότερους από 2000 οδηγούς εγγεγραμμένους στον πρώτο τετράμηνο λειτουργίας της νέας εφαρμογής ταξί, το Taxi.gr φιλοδοξεί να είναι μέσα στους επόμενους μήνες άμεσα ανταγωνιστικό προς Uber και Free Now.

Με χαμηλούς τόνους αλλά ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους ξεκινάει αυτές τις ημέρες το λανσάρισμα της εφαρμογής ταξί, taxi.gr που στόχο έχει να αποτελέσει την ελληνική απάντηση στις δύο διεθνείς εφαρμογές (Free Now και Uber) που μονοπωλούν τη συγκεκριμένη αγορά στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει στο Business Daily, ο Μανώλης Κορωνάκος, ο ιδρυτής και διαχειριστής της Intelligent Mobility App A.E. της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από την νέα εφαρμογή στην Αθήνα έχει εγγραφεί ένας ικανοποιητικός αριθμός οδηγών για να ξεκινήσει να διατίθεται για χρήση από τους επιβάτες.

efarmogi-taxi-taxi.gr-taxiapp-taxi-app-apptaxi-google-play-appstore

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί!

TaxiApp :  Μαζί στο ταξίδι Taxi.gr με τρια κλίκ έχεις ταξί

 • Άνετα ταξί σε απόσταση αναπνοής από εσάς και βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
 • V.I.P. taxi transfer  μεταφορές και δραστηριότητες στην Αττική.
 • Μεταφορές στελεχών και εργαζομένων σε εταιρείες.
 • Εταιρικές μεταφορές με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.
 • Σε επισκέπτες και φιλοξενούμενους σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καταλύματα Airbnb ή σε σκάφη.
 • Απολαύστε τις υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου transfer μας στην Αθήνα στις καλύτερες τιμές μεταφοράς, χωρίς αναμονή στο αεροδρόμιο, λιμάνι, σταθμό.
 • Στην διασκέδαση σου η μετακίνηση με το Taxi.gr γίνεται πιο διασκεδαστική και ασφαλή από ποτέ.
 • Αυθημερόν παραδόσεις προϊόντων, μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων σε όλη την Αττική.
 • Exclusive taxi Transfer με έμπειρους συνεργάτες που θα βρίσκονται στις υπηρεσίες σας, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα , 365 ημέρες το χρόνο
 • Για ένα ταξίδι υψηλών προδιαγραφών ενοικίαση ταξί μιας πολυτελής λιμουζίνας Mercedes.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η προσπάθεια της Intelligent Mobility App έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να εισέρχονται, σύμφωνα με τον κ. Κορωνάκο, νέοι μέτοχοι κάτι που θα οδηγήσει να διατεθεί σε βάθος τριετίας περίπου το 40% του μετοχικού κεφαλαίου τόσο σε άλλους επιχειρηματίες από τον χώρο του ταξί – η οικογένεια Κορωνάκου δραστηριοποιείται σε αυτό τον τομέα – όσο και σε επενδυτές που πιστεύουν τόσο στην ανάπτυξη του τομέα όσο και της νέας εφαρμογής ταξί, Taxi.gr .

Σύμφωνα με εκτιμήσεις σε καθημερινή βάση στην Αθήνα πραγματοποιούνται 300.000 διαδρομές ταξί με τα ραδιοταξί και τα app να καλύπτουν σχεδόν το 1/3 (90.000) με έντονη ανοδική πορεία κυρίως για τα taxi app . Σε βάθος πενταετίας οι εκτιμήσεις έρευνας που έχει πραγματοποιήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνουν λόγο για 500.000 διαδρομές στην Αττική με την νέα εφαρμογή taxi.gr να φιλοδοξεί να αποσπάσει το 10% από αυτή την πίτα.

taxi-taxi.gr-van-limo-taxitzis-app-efarmogi-metakinisi-metafora-exipiretisi-

Η νέα εφαρμογή ταξί, Taxi.gr  γιατί ο πρωταγωνιστής σε αυτό το ταξίδι, είσαι εσύ !

Δεν θες ταξί,  θέλεις Taxi.gr  με τρία κλικ έχεις ταξί!!! 

TaxiApp :  Σε επίπεδο επένδυσης αυτή σύντομα θα ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ ενώ ενώ σε πλήρη λειτουργία η εταιρεία θα απασχολεί περίπου 40 -50 άτομα κυρίως στον τομέα της εξυπηρέτησης. Ήδη λειτουργεί το σημείο εξυπηρέτησης στην οδό Μάρνης ενώ θα υπάρξει και μετεγκατάσταση των γραφείων τα οποία προσωρινά φιλοξενούνται στην έδρα της της οικογενειακής επιχείρησης της Κορωνάκος στην Λεωφόρο Αθηνών.

Πέρα από το «κλασικό» ταξί που διατίθεται στους χρήστες χωρίς επιπλέον χρέωση προμίσθωσης, η νέα εφαρμογή ταξί, Taxi.gr προσφέρει εναλλακτικές όπως την κατηγορία Comfort με νεότερα οχήματα και επιπλέον χρέωση 1 ευρώ ανά διαδρομή, την κατηγορία Station Wagon με επιπλέον 2 ευρώ, την κατηγορία Premium (αφορά οχήματα Mercedes, Skoda Superb και οχήματα μεταγενέστερα του 2020) με χρέωση προμίσθωσης 3 ευρώ και την κατηγορία Executive, με χρέωση 5 ευρώ επιπλέον της διαδρομής, όπου ο πελάτης θα μετακινηθεί με Mercedes W213 E-Class.
Σύμφωνα με τον κ. Κορωνάκο η εταιρεία αναμένει τους τιμοκαταλόγους από το υπουργείο για τα Ταξί – van ώστε να επεκταθεί και στην συγκεκριμένη κατηγορία. Για το 2023 η εφαρμογή θα καλύπτει μόνο την Αττική, ενώ στόχος για την επόμενη χρονιά είναι να επεκταθεί και σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας και σε τουριστικές περιοχές.

Δείτε το νέο τηλεοπτικό βίντεο της νέας εφαρμογής ταξί, Taxi.GR!!!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: