Με δυο Ducati Multistrada 1260 Enduro στα βουνά της Κροατίας

Μπορεί η εποχή να ευνοεί κυρίως τις μικρομεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτες, αυτό δε σημαίνει ωστόσο πως και τα “πολλά” κυβικά δεν έχουν τη χάρη τους. Ειδικά στο θέμα “ταξίδι”, με τον όποιο σκεπτικισμό να έρχεται όσο αφορά στο χωμάτινο τερέν.

Και πάλι όμως, όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο με δυο Multistrada 1260 Enduro στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το “enduro κυβικά δεν κοιτά”, ειδικά σε μέρη όπως οι ορεινές διαδρομές στο Mali Alan της Κροατίας.

 

Πηγή : zougla.gr

Νυφικα φορεματα | miss vanity

nyfika-nyfika-foremata-nyfi-evvoia
Περί Mr Zero – Μιχάλης Κοντιζάς 2490 Άρθρα
Ο Μιχάλης Κοντιζάς, γνωστός ως MR ZERO, είναι δημιουργός και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ENGINE POWER και διοργανωτής του Motor Festival. Στο enginepower.gr έχει τη συντακτική ευθύνη και ασχολείται με τη μηχανοκίνηση, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους ανθρώπους του χώρου. Μέσα από την εκπομπή παρουσιάζει αθλητές, επαγγελματίες και ιστορίες της μηχανοκίνησης. Για θέματα σύνταξης και διορθώσεις: info@enginepower.gr.