Σερδερίδης οδηγώ για να μοιράζομαι το πάθος μου

iordanis-serderidis-wrc-monte-karlo-rally
iordanis-serderidis-wrc-monte-karlo-rally

 Σερδερίδης οδηγώ για να μοιράζομαι το πάθος μου

Τι σχέση έχει ο Ιορδάνης Σερδερίδης, το WRC, ένα παθιασμένο ζευγάρι, το Μόντε Κάρλο και ένα PUMA;

Ο Έλληνας οδηγός Ιορδάνης Σερδερίδης το διασκέδασε, το απόλαυσε και το έζησε στα μέγιστα το Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Με τα επίσημα χρώματα της M-Sport Ford αγωνίστηκε ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Ο Έλληνας πρωταθλητής της κατηγορίας WRC Trophy το 2017, βρέθηκε κάτω από την ίδια τέντα με τους Ott Tanak και Pierre- Louis Loubet, οδηγώντας το κορυφαίας τεχνολογίας Ford Puma Rally1, με το αγαπημένο του Νο 9 στα παράθυρα. Στον Πρώτο φετινό αγώνα στο Μόντε Κάρλο, δίπλα στον Σερδερίδη συνοδηγός, όπως πάντα ήταν ο πολύπειρος Fred Miclotte. Το πρόγραμμα των αγώνων για το 2023 και ο στόχος του Ιορδάνη Σερδερίδη είναι να ακολουθήσουν τα Ράλλυ του Μεξικού, Σαρδηνίας, Σαφάρι, και κάποιων ακόμη αγώνων αλλά με μεγάλο και φέτος στόχο η συμμετοχή του στο Ράλλυ Ακρόπολις, στην Ελλάδα.

ioranis-serderidis-wrc-monte-karlo-rally-ford-puma

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: 24ος ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο (video incar) Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Οι δηλώσεις του Έλληνα οδηγού:
“Παρά πολύ περίπλοκο βράδυ της Πέμπτης, χωρίς ρυθμό και κάποια μηχανικά προβλήματα, οι τελευταίες τρεις μέρες ήταν σούπερ διασκεδαστικές, σημειώνοντας πρόοδο και κατανοώντας καλύτερα το Puma WRC.
Θα ήθελα να εκτιμήσω όλη την ενθάρρυνση που έλαβα στο 95% των σχολίων και μου δίνετε θετική ενέργεια να συνεχίσω. Οπότε, ναι, είναι ωραίο να βλέπεις έναν 59χρονο ερασιτέχνη να κυκλοφορεί με ένα αυτοκίνητο που συνήθως προορίζεται για επαγγελματίες και πραγματικά είναι απογοητευτικό για να το είχε οποιοσδήποτε. Δεν έχω καμία αξίωση μέσα από την εμπειρία μου στους αγώνες ούτε να διαφωνήσω με κανέναν. Είμαι εδώ για να διασκεδάζω, να το ζώ και να μοιραστώ το πάθος μου.”

WRC 2023

Ίσως είμαι εδώ, το ελπίζω να είμαι εδώ για να δώσω ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση πως όλα είναι δυνατά και μέσα από την παρουσία μου να φανώ χρίσημος και να υποστηρίξω κάποια πραγματικά νεαρά ταλέντα… Νομίζω η 24η θέση μου είναι αρκετά καλή αν σκεφτεί κάποιος πως ο Delecour, ένας θρύλος, είναι 19ος με το νέο Skoda. Το να τρέχεις ένα WRC στα 59 δεν είναι εύκολο. Δες τα αποτελέσματα του Ράλλυ Μόντε Κάρλο συνολικά
Το ευτράπελο με το παθιασμένο ζευγάρι που έκανε σεξ μες στην ειδική διαδρομή του Ράλλυ Μόντε Κάρλο

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης κυριολεκτικά τα έζησε όλα!!! Μία απίστευτη εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου μέσω της live τηλεοπτικής κάλυψης του Ράλλυ Μόντε Κάρλο με το INCAR του Ιορδάνη Σερδερίδη μέσα στη δεύτερη ειδική διαδρομή μας έκανε να «Τα δούμε όλα». Ένα Παθιασμένο ζευγάρι αγνοούσε την παρουσία άλλων θεατών γύρω του και εκμεταλλευόμενο την αδρεναλίνη που πρόσφερε το θέαμα από τα αγωνιστικά, καθώς περνούσαν με αδιανόητα υψηλές ταχύτητες κυριολεκτικά ξυστά από το σημείο τους, αυτό απτόητο έκανε σεξ!

Η συμμετοχή ενός Έλληνα οδηγού στο WRC είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό… Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον Ιορδάνη Σερδερίδη και να συνεχίζει να διασκεδάζει και να το ζει στα μέγιστα!!!

Ραντεβού στις 4 Φεβρουαρίου στα χιόνια αυτή την φορά στο Rally Otepaa στην Εσθονία με τον Ιορδάνη Σερδερίδη και το Ford Puma Rally!

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική