6ο Enduro Festival Μεγάρων

Με καθυστέρηση ενός έτους επιστρέφει το κορυφαίο event στο χώρο του enduro. Φέτος το festival έχει ειδικό χαρακτήρα καί είναι αφιερωμένο στον Δημητράκη μας (Σακελλαρίου).

Η εκκίνηση θα γίνει από το γνωστό σε αρκετούς πλέον καφέ, στην οδό Στρατήγη 42, έναντι 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων.

Στον χώρο θα υπάρχουν τέντες με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως KTM, Honda, Husqvarna, Yamaha, Beta, Sherco. Επίσης θα λειτουργεί bazaar με διάφορα αξεσουάρ και εξοπλισμό αναβάτη. Να πούμε ότι οι φίλοι αναβάτες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αγωνιστικές ομάδες από κάποιες εταιρίες που θα είναι μαζί μας.

Κανονισμός διαδρομής Εnduro Festival

Τηλέφωνα οργάνωσης

1ο – 6974 606334
2ο – 6974 754146

Δήλωση συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο σημείο εκκίνησης και όχι ηλεκτρονικά. Η γραμματεία θα δέχεται τις δηλώσεις στον χώρο οργάνωσης απο τις 08:30 πμ.
Κόστος συμμετοχής

Η συμμετοχή ανέρχεται στα €15 με αναμνηστικό συμμετοχής μπλουζάκι και αυτοκόλλητο διακριτικό συμμετοχής του Enduro Festival.

Διαδρομή

Η διαδρομή είναι περίπου 80+ χλμ με εναλλαγές τερέν σε νέα μονοπάτια τα οποία πραγματικά θα μείνουν αξέχαστα στον αναβάτη.

Σήμανση

Η σήμανση είναι με ευδιάκριτα σήματα Enduro σήμανσης και κορδέλα άσπρου-κόκκινου χρώματος, UFO, KTM, Beta κορδέλες. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Σ.Ε.Δ. πόρτες και σημεία διαφυγής,επιστροφής προς τον χώρο οργάνωσης. Επίσης θα υπάρχει στη μέση της διαδρομής σημείο ανεφοδιασμού.

Τα απαραίτητα

Τα απαραίτητα είναι πλήρης εξοπλισμός αναβάτη (εξοπλισμός Enduro) και καλοσυντηρημένη μοτοσυκλέτα για την ασφαλή διαδρομή του αναβάτη, δοχεία βενζίνης για την κάλυψη των χιλιομέτρων της διαδρομής. Να πούμε ότι θα πρέπει οι αναβάτες να είναι σε εύλογο χρονικό διάστημα στον χώρο για να πάρουν εκκίνηση πριν φύγουν οι σκούπες.

Μετά τη βόλτα και αφού γυρίσουν όλοι δεν πρέπει να φύγει κανείς, αφού το Monster Shop MX House Παπαθεοδώρου προσφέρει 16 δώρα που θα κληρωθούν.

Πηγή : bikeit.gr