1oς πανελλήνιος αγώνας SCRAMBLE στην Ξάνθη

scramble-amotoe-1os-agonas-panellinios-xanthi

1oς πανελλήνιος αγώνας SCRAMBLE στην Ξάνθη

1oς πανελλήνιος αγώνας SCRAMBLE στην Ξάνθη στις 12 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του Περιφερειακού Πρωταθλήματος SCRAMBLE Βορείου Ελλάδος για το έτος 2023

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του 1ου αγώνα του πρωταθλήματος SCRAMBLE Βορείου Ελλάδος 2023 από την ΑΜΟΤΟΕ

Το αθλητικό σωματείο Μ.Ο.Ξ. Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Ξάνθης με αριθμό Αθλητικής Αναγνώρισης Φ.Μ.31 μετά από έγκριση της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε διοργανώνει την 12 Φεβρουαρίου τον 1ο Αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος SCRAMBLE Βορείου Ελλάδος για το έτος 2023.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σύντομη περιγραφή διαδρομής: 4,5 χιλιόμετρασε φυσική διαδρομής σε μονοπάτια της περιοχής , χώμα , λάσπη ανάλογα τις καιρικές συνθήκες. Περιγραφή διαδρομής SY:ένα (1) χιλιόμετρο από την υπάρχουσα διαδρομή, κοντά στο χώρο της εκκίνησης.
ΣΗΜΑΝΣΗ: Oτρόπος που χρησιμοποιείται για την οριοθέτηση της διαδρομής: κορδέλες διαφορετικού χρώματος αριστερά –δεξιά, Σήματα: Προσοχή κίνδυνος/ Προειδοποιητικά σήματα για στροφή δεξιά / Στροφή αριστερά.
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος: Μούρθος Ιωάννης/ Μέλη: Δημάδης Αθανάσιος, Κεχαγιάς Κύρκος, Ανδριώτης Χρήστος
Πρόεδρος Αγωνοδικών: Αρναούτογλου Λευτέρης
Αγωνοδίκες: 1.Σπυριδοπουλος Λεωνίδας2. Τσιαγκας Χρήστος
Αλυτάρχης: Χατζησταμάτης Διονυσιος
Γραμματεία Αγώνα: 1.Λαδένογλου Αναστασία Τηλ.Επικ.:6986880185 Email:motogadias@gmail.com 2.Κανδυλή Γεωργία Τηλ Επικ. 6942654136 email: giannis.m74@outlook.com.gr
Τεχνικός Έφορος(Επικεφαλής)*: Καρανικολάου Γεώργιος
Έφορος Αποτελεσμάτων: Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.
Ιατρός Αγώνα: Αβραμίδης Βασίλειος
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Η υποβολή δήλωσης συμμετοχής σημαίνει αυτόματα για τον συμμετέχοντα πλήρη αποδοχή και γνώση του ειδικού κανονισμού όσο και του γενικού κανονισμού. Για να συμμετέχει αθλητής ΠΡΕΠΕΙ να είναι εγγεγραμμένος και φαίνεται στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ και να φέρει την Κάρτα Υγείας Αθλητή εν ισχύ. Εάν κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης, διαπιστωθεί από την οργάνωση ότι η μοτοσυκλέτα δεν ανταποκρίνεται στην δηλωθείσα κατηγορία, μετά από πρόταση των τεχνικών εφόρων και απόφαση των αγωνοδικών, θα μεταφέρεται υποχρεωτικά στην κατηγορίαπου πραγματικά ανταποκρίνεται.

Ο τεχνικός έλεγχος θα περιλαμβάνει όσα αναφέρονται στον Τεχνικό Κανονισμό Scramble 2022. Τυχόν παρέκκλιση από τα απαιτούμενα συνεπάγεται αποκλεισμό από τον αγώνα. Κατά την περίπτωση που κάτι διαφύγει από την προσοχή του τεχνικού εφόρου δεν σημαίνει ότι γίνεται δεκτή η οποιαδήποτε παράβαση και μη συμμόρφωση στον τεχνικό κανονισμό όπως αυτός δημοσιεύθηκε από την ΑΜΟΤΟΕ. Ο αγωνιζόμενος φέρει ακέραιη την ευθύνη του!

mox-motosykletistikos-omilos-xanthis-scramble-amotoe-1os-agonas-panellinios-xanthi

ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (PARK-FERME) στον αγώνα SCRAMBLE

Στον χώρο του park ferme η μοτοσυκλέτα θα εισέρχεται από τον ίδιο τον αθλητή και θα τοποθετείται στον χώρο που θα υποδεικνύεται από τον κριτή του parkferme.Οι μοτοσυκλέτες μετά το τέλος του αγώνα, βγαίνουν από το Park-Fermeμόνο από τον αθλητή. Οι μοτοσυκλέτες δεν βγαίνουν από μηχανικούς ή άλλα άτομα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στον 1o πανελλήνιο αγώνα SCRAMBLE στην Ξάνθη

Η πρόσβαση στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα γίνεται ως εξής: Ακολουθεί χάρτης και πληροφορίες μετά την 1ηείσοδο για Ξάνθη από την Εγνατία Οδό. Στο GPS επιλέγεται την Χώρο Άθλησης Ορεινής Ποδηλασίας : https://goo.gl/maps/Vb28q4YHSkXzkkMa8
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ 1ου πανελλήνιου αγώνα SCRAMBLE Β.ΕΛΛΑΔΟΣ στην Ξάνθη

  • ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 06/02/2023 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 10/02/2023ώρα 24:00
    εμπρόθεσμες(2 μέρες πριν τον Τ.Ε.) / 11/02/2023ώρα 24:00 εκπρόθεσμες(1 μέρα πριν τον Τ.Ε.)
  • ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 08:00 έως 10:00
  • ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:30 –10:45
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ: 10:30 –10:45
  • ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: 11:00oδοκιμαστικός γύρος11:15oαγώνας SY12:00oαγώνας SB, SW13:00 oαγώναςSΕ, S2, S1, SJ, SSμε την αυτή σειρά ανά 1’ διαφορά
  • ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ: 15’ μετά τον τερματισμό του τελευταίου αναβάτη.
  • ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ: 30’ μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτωντα οποία και οριστικοποιούνται.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική