WRC vs Formula E – Fourmaux και Günther αλλάζουν… κόκπιτ!

wrc-vs-formula-e-fourmaux-kai-gunther-allazoun-kokpit

WRC vs Formula E: Η Hankook είπε να μας φτιάξει τη μέρα και το κατάφερε: έστησε ένα εκρηκτικό crossover ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους. Από τη μια ο Adrien Fourmaux με το Hyundai i20 Rally1, το εργαλείο που λιώνει χαλίκια και στροφές στα βουνά. Από την άλλη ο Maximilian Günther, ο πιλότος της DS Penske, που παίζει στα καλώδια και τα άλογα της Formula E. Και τι έγινε; Οι δυο τους αντάλλαξαν… παιχνίδια!

Rally vs Volt – Δύο κόσμοι, μια πίστα

Φαντάσου τον Fourmaux, που έχει μάθει να πετάει με χειρόφρενο σε ειδικές, να κάθεται μέσα σε ένα Gen3 EVO μονοθέσιο Formula E. Καθαρά αθόρυβο, με κατευθείαν ροπή και τεχνολογία που θυμίζει διαστημόπλοιο. Από την άλλη, ο Günther μπαίνει στο Hyundai i20 Rally1 – με αγωνιστικό κιβώτιο, turbo να φτύνει φωτιές και ανάρτηση έτοιμη να καταπιεί λακκούβες. Είναι σαν να βάζεις τον Valentino Rossi σε Jet Ski και τον Kelly Slater σε MotoGP. Δεν κολλάει, αλλά γουστάρεις να το βλέπεις!

wrc-vs-formula-e-fourmaux-kai-gunther-allazoun-kokpit

Το διαφημιστικό που έγινε viral

Η κίνηση έγινε στο Λονδίνο, στο περιθώριο του τελευταίου γύρου της Formula E, και φυσικά βγήκε βίντεο – γιατί τέτοια φάση δεν την αφήνεις να χαθεί. Ο Arne Dirks από το WRC είπε ξεκάθαρα:

«Το WRC είναι ανοιχτό στην καινοτομία και αυτό ακριβώς ήταν το πνεύμα εδώ». Με τη σειρά του, ο Alberto Longo της Formula E πέταξε το δικό του καρφί: «Δεν είμαστε εδώ μόνο για να ανατρέψουμε τους κανόνες, αλλά για να φτιάξουμε νέες τεχνολογίες». Με λίγα λόγια, ο ένας δείχνει χώμα, ο άλλος ρεύμα – αλλά στο τέλος, και οι δύο μοιράζονται την ίδια… καψούρα: να οδηγήσουν στο όριο.

Κόντρα ή γιορτή;

Το κλίμα ήταν παιχνιδιάρικο, αλλά η ουσία είναι πιο σοβαρή: η Hankook βάζει το όνομά της και στα δύο πρωταθλήματα της FIA – WRC και Formula E. Δύο κόσμοι τόσο διαφορετικοί, που όμως στο βάθος έχουν το ίδιο αίμα: πάθος για ταχύτητα. Και ξέρεις κάτι; Τέτοιες φάσεις κάνουν καλό στο σπορ. Γιατί δείχνουν ότι είτε πετάς χαλίκια στις Άλπεις είτε φορτίζεις μπαταρίες στο Μονακό, το γκάζι παραμένει γκάζι. Στην τελική, Fourmaux και Günther μπορεί να αντάλλαξαν αυτοκίνητα, αλλά αυτό που δεν αλλάζει ποτέ είναι η κ@@^@  αίσθηση να οδηγάς στο κόκκινο.

«Στο Engine Power ο κινητήρας της επικαιρότητας δεν σβήνει ποτέ, μείνετε στην τροχιά μας για κάθε στροφή, προσπέραση και έκρηξη αδρεναλίνης στον κόσμο της μηχανοκίνησης

Στην πίστα της ενημέρωσης: Μιχάλης Κοντιζάς

author avatar
MR ZERO
Μιχάλης Κοντιζάς: Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!

Νυφικα φορεματα | miss vanity

nyfika-nyfika-foremata-nyfi-evvoia
Περί MR ZERO 1938 Άρθρα
Εμπιστοσύνη : Για περισσότερα από 13 χρόνια βρισκόμαστε στην κορυφή της διαφήμισης, της προώθησης και της επικοινωνίας, αποτελώντας σημείο αναφοράς στον χώρο. Με περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες μας, αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε απλά μια εταιρεία. Συνεργάτης : Είμαστε ο στρατηγικός συνεργάτης που κάθε επαγγελματίας χρειάζεται για να φτάσει στους στόχους του. Με αξιοπιστία, πάθος και διάθεση να προσφέρουμε τα μέγιστα, δημιουργούμε καταχωρίσεις και καμπάνιες που ξεχωρίζουν και αποδίδουν. Καινοτομία : Η καινοτομία στον τρόπο που διαφημίζουμε και η προσήλωσή μας στα αποτελέσματα, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Προσφέρουμε εγγυημένα, μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα, γιατί πιστεύουμε πως η επιτυχία των συνεργατών μας είναι και δική μας επιτυχία. https://magiclamp.gr/poioi-eimaste/