Η Εθνική Ομάδα Junior Motocross κέρδισε εμπειρίες στην Ρουμανία

pagosmio-protathlima-junior-motocross-roumania-engine-power

Η Εθνική Ομάδα Junior Motocross κέρδισε εμπειρίες στην Ρουμανία

Η Εθνική Ομάδα Junior Motocross πάλεψαν, όμως δυστυχώς δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς αγώνες στον ένα και μοναδικό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Junior Motocross 2023, ο οποίος έλαβε χώρα στη Ρουμανία.

Κέρδισε εμπειρίες και διεκδικεί βραβείο σε περιβαλλοντική δράση η Εθνική Ομάδα Junior Motocross!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross τελείωσε στη Ρουμανία με τους αθλητές της Εθνική Ομάδα Junior Motocross να έχουν ήδη κερδίσει πλούσιες εμπειρίες.
Παράλληλα ωστόσο διεκδικούν μεταξύ δεκάδων συμμετοχών και βραβείο για την συμμετοχή τους σε περιβαλλοντικές δράσεις που πραγματοποιούνται με την αφορμή της διοργάνωσης.
Τα οκτώ μέλη της Εθνικής Ομάδας απολαμβάνουν κάθε στιγμή της παρουσίας τους και είναι σίγουρο ότι επέστρεψαν στην Ελλάδα με τις βαλίτσες γεμάτες εμπειρίες, αναμνήσεις και συναισθήματα.
ellada-motocross-ethniki-omada-roumania-packosmio-agona-mx-juniorΕθνική-Ομάδα-Junior-Motocross

Στον ένα και μοναδικό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Junior Motocross 2023, ο οποίος έλαβε χώρα στη Ρουμανία, οι οκτώ αθλητές της Εθνικής Ομάδας Junior Motocross της χώρας μας πάλεψαν, όμως δυστυχώς δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς αγώνες της Κυριακής.

Εθνική Ομάδα Junior Motocross:  Για την ιστορία στην κατηγορία Junior 125 κ. εκ. Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Γάλλος Mathis Valin, ο Ολλανδός Dani Heitink κατέκτησε τον Παγκόσμιο Τίτλο στην κατηγορία Junior 85 κ. εκ., με τον Λετονό Patricks Cirulis να αναδεικνύεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία Junior 65 κ. εκ. Όσον αφορά στην κατάταξη των Εθνών, η Εθνική Ιταλίας βρέθηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με την Εθνική Ολλανδίας και Γαλλίας να συμπληρώνουν τις δύο εναπομείνασες θέσεις του βάθρου

ellada-motocross-ethniki-omada-roumania-packosmio-agona-mx-juniorΕθνική-Ομάδα-Junior-Motocross

Εθνική Ομάδα Junior Motocross: Παράλληλα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Junior Motocross στη Ρουμανία διοργανώθηκε το Ride Green Cup -διοργάνωση η οποία στοχεύει μέσω της περιβαλλοντικής συνείδησης στην καλύτερη διαχείριση απορριμμάτων των ομάδων κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος- στο οποίο η Εθνική μας Ομάδα κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση ανάμεσα σε 38 χώρες. Η ελληνική αποστολή -Κωνσταντίνος & Ανδρέας Τρακαδάς, Θεόδωρος Στρούγκης, Ιάκωβος Παπαδόπουλος, Λευτέρης Παπαδάκης, Ευθύμης Ψαρογιάννης, Γιώργος Κουκαλιώτης, Δημήτρης Γανωτής- απέδειξε ότι αφενός σέβεται τον περιβαλλοντικό κώδικα της FIM, έχοντας μια πολύ καλή εικόνα στα paddock, συμμετείχε ενεργά στην περιβαλλοντική ενημέρωση για τα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά απόβλητα e–waste που ήταν το θέμα που επέλεξε η FIM για φέτος και ήταν αρκετά δραστήρια σαν ομάδα στα κοινωνικά δίκτυα, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση των αθλητών της αλλά και της μοτοσυκλετιστικής κοινότητας γενικότερα. Την πρώτη θέση στο Ride Green Cup κατέλαβε η Ιταλία, με δεύτερους τους Εσθονούς.

ellada-motocross-ethniki-omada-roumania-packosmio-agona-mx-juniorΕθνική-Ομάδα-Junior-Motocross

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική