Γυναίκα μηχανικός μέσα στα λάδια και την βρώμα γίνεται πρότυπο

gynaika-mhxanikos-mesa-sta-ladia-ginetai-protypo-engine-power

Γυναίκα μηχανικός μέσα στα λάδια και την βρώμα γίνεται πρότυπο

Λάτρης του Motocross και των κινητήρων μια γυναίκα μηχανικός πολύ dirty για να την αντέξεις καθώς κάνει Service στην μοτοσυκλέτα σου ή στο αυτοκίνητο σου!!!

Είμαι γυναίκα μηχανικός και ναι είναι βρώμικη δουλειά και σίγουρα δεν είναι dirty όπως νομίζεις ! Οι άντρες λένε «είσαι δύναμη και όμορφη» μάλλον την βρίσκουν σέξι την εικόνα μιας γυναίκα μέσα στην βρώμα και στα λάδια.

Μια γυναίκα μηχανικός έχει προσφέρει μια ρεαλιστική άποψη για το επάγγελμά της και μπορεί να είναι πολύ βρώμικη δουλειά.

Έχει προβληματιστεί με μερικές από τις εικόνες που σχετίζονται συχνά με γυναίκες που εργάζονται με κινητήρες. Γελάω μαζί τους…

Η TikToker Lilly αμφισβήτησε τον τρόπο με τον οποίο εκπροσωπούνται οι γυναίκες μηχανικοί που είναι σαν να έχουν βγει απο διαφημιστικό σποτ τόσο fake!

Η εργασία ως μηχανικός είναι βρώμικη δουλειά…  Τόσα χρόνια μάστορας κάτι θα ξέρει!!!

gineka-michanikos-omorfi-michanikos-motosikleton-moto-bike-motocross-mixanikos-service-woman-girl-dirty-prin-meta-tiktok

Γυναίκα μηχανικός: Αυτά συχνά παρουσιάζουν γυναίκες που φεύγουν πάνω από τις κουκούλες του αυτοκινήτου, κρατούν ένα κλειδί και δείχνουν πεντακάθαρες.

Αλλά αυτή δεν είναι αληθινή εικόνα σύμφωνα με έναν καλόπιστο μηχανικό, τη Lilly ( @lillylouisegeorget ). Δείτε στο tiktok Live εργασίες 

Παρ’ όλα αυτά, οι ακόλουθοί της πιστεύουν ότι είναι “όμορφη” και θαυμάζουν ότι αντιμετωπίζει τους άντρες στο δικό τους παιχνίδι.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, περιγράφει τον εαυτό της ως «Ξανθιά γκόμενα που λατρεύει τα μηχανάκια».

Φανατική οπαδός του Motocross, γνωρίζει τον δρόμο της γύρω από έναν κινητήρα.

Στην ανάρτησή της , έδειξε μια σειρά από καθαρές εικόνες γυναικών που εργάζονται ως μηχανικοί.

Η Λίλι τους έγραψε στη λεζάντα: «Τι σκέφτονται οι άνθρωποι όταν λέω ότι είμαι μηχανικός .»

Γυναίκα μηχανικός: Μετά έδειξε την εκδοχή της ζωής της σε ένα εργαστήριο και γκαράζ, και δεν ήταν τόσο παρθένα: «Πραγματικότητα», επεσήμανε.

«Δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο φαίνεται, πιστέψτε με».

Ήταν καλυμμένη με λάδι, σκόνη φρένων και βρωμιά, και χρειάστηκε ένα καλό τρίψιμο στο τέλος της εργάσιμης ημέρας της για να το αφαιρέσει.

Τα σχόλια στην ανάρτησή της ήταν γεμάτα σεβασμό για αυτή τη νεαρή γυναίκα που άνοιξε το δρόμο της σε έναν παραδοσιακά ανδροκρατούμενο τομέα .

«Είσαι όμορφη τόσο ξεχωριστή», φώναξε ένας θαυμαστής. Άλλος είπε «Mάστορα μου εσένα θέλω για service!!!»

Άλλες γυναίκες μηχανικές που σχετίζονται με την ανάρτησή της: «Έχω πάντα αυτό, όλοι νομίζουν ότι είσαι «σέξι», ως γυναίκα μηχανικός, αλλά το 99% των περιπτώσεων είμαι γεμάτη βρωμιά, λάδια και σκόνη φρένων».

Η ανάρτηση της Lilly ως  γυναίκα μάστορας, ενέπνευσε επίσης την επόμενη γενιά: «Είσαι το πρότυπό μου», παραδέχτηκε αυτός ο επίδοξος μηχανικός.

Συχνά καλύπτεται από βρωμιά, σκόνη και λάδι μετά από μια μέρα στη δουλειά

Αυτό είναι φυσιολογικό για έναν μηχανικό Η βρωμιά και η φινέτσα δεν μπορούν να αποφευχθούν…

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: