Έρχεται το 4ο MEGA FOUR 4Χ4 Πάτρας

4ο-MEGA-FOUR-4Χ4-patras-offroad-race-agonas-4x4-monster-truck-wild-adventure

Έρχεται το 4ο MEGA FOUR 4Χ4 Πάτρας

4ο MEGA FOUR 4Χ4 Πάτρας : Η ΟΜΑΕ έχει προκηρύξει «μεικτό» Πανελλήνιο Κύπελλο με αγώνες Mega Four και Wild Terrain.

4ο MEGA FOUR 4Χ4 Πάτρας Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στα λατομεία του Αράξου.

Η Λέσχη 4×4 Πάτρας “Skarta Ekato” μετά την απαραίτητη έγκριση της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4×4 της ΕΠΑ θα διοργανώσει τον Αγώνα  4ο MEGA FOUR 4Χ4 Πάτρας  την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στα λατομεία του Αράξου της εταιρείας «ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.». Την Παρασκευή 12 Μαΐου το απόγευμα, θα διεξαχθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος, με την πανηγυρική εκκίνηση, ενώ ο Αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023.
Ο χώρος των λατομείων  στην περιοχή του Αράξου, πραγματικά είναι ιδανικός για να φιλοξενήσει έναν αγώνα που προσφέρει θέαμα, με τον εκτός δρόμου ανταγωνισμό να φτάσει στο ζενίθ. Τα πετρώματα θα δημιουργήσουν σκληρές συνθήκες για τα 4Χ4 οχήματα, ενώ η αμφιθεατρική περίμετρος θα προσφέρει μια φυσική κερκίδα για να απολαύσουν οι θεατές από ψηλά και με ασφάλεια το μοναδικό υπερθέαμα.
Όπως πάντα η Λέσχη 4×4 Πάτρας, θέτει τον οργανωτικό πήχη πολύ ψηλά, με τα δεδομένα να καταγράφουν την αυξητική τροχεία του θεσμού. Ή ΕΠΑ – ΟΜΑΕ έχει προκηρύξει «μεικτό» Πανελλήνιο Κύπελλο 4χ4 με αγώνες Mega Four και Wild Terrain στο 4ο MEGA FOUR 4Χ4 Πάτρας .
Οι εκπλήξεις από την οργάνωση δεν θα είναι λίγες και θα ανακοινώνονται σταδιακά από την Οργανωτική Επιτροπή, της Λέσχης 4×4 Πάτρας.
4ο-MEGA-FOUR-4Χ4-patras-offroad-race-agonas-4x4

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική