Ανάβαση Αχλαδόκαμπου σε ρυθμούς επιτυχίας

anavash-axladokampou-21-22-oktovriou-omae-panellhnio-protathlima-anavaseon-engine-power

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου σε ρυθμούς επιτυχίας

Άλλη μια χρονιά η πολύ αγαπημένη Ανάβαση Αχλαδόκαμπου παίρνει σάρκα και οστά και στις 21-22 /10/2023 τα βουνά της περιοχής, θα γεμίσουν από φίλους της μηχανοκίνησης και μια σειρά των κορυφαίων οδηγών και αγωνιστικών στην Ελλάδα.

Η ιστορική Ανάβαση Αχλαδόκαμπου που διοργανώνει στις 21 & 22 Οκτωβρίου το σωματείο ΑΣΣΟΑΑ  με υποστηρικτές την SEAJETS   και το REKTIFIE ORIGINAL προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων. O ΑΣΣΟΑΑ  συνεχίζει την προσπάθεια να διοργανώνει κάθε χρόνο έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών στα απαιτητικά στάνταρτ της FIA με σκοπό να γίνεται πόλος έλξης για αθλητές οδηγούς αλλά και θεατές.

Ως Engine Power θέλουμε να σας παρουσιάσουμε και να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε στον αγώνα ανάβασης που διοργανώνει το σωματείο  (Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.), στην περιοχή της Αργολίδας στην παλιά Ε.Ο. Κορίνθου – Τρίπολης, τον γνωστό στην Ελλάδα Αχλαδόκαμπο. Ο στόχος του σωματείου ΑΣΣΟΑΑ είναι σε λίγα χρόνια να γίνει ο αγώνας κομμάτι του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αναβάσεων της FIA. Γεγονός πολύ σημαντικό για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην περιοχή . Δείτε την παρουσίαση του ΑΣΣΟΑΑ Πατήστε Εδώ

Η ανάβαση Αχλαδόκαμπου είναι από τις πιο δημοφιλείς στους Ελληνικούς αγώνες, και βρίσκεται σταθερά στο αγωνιστικό πρόγραμμα του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων της χώρας μας.

Μια αξιολάτρευτη διαδρομή τεχνική και απολαυστική, τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους θεατές.

anavasi-achladokampou-axladokampos-anavasis-2023-tripoli-argos-anavaseis-anellinio-protathlima-omae

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται με την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου.

Στον ιστορικό και ενδιαφέροντα οδηγικά δρόμο της Πελοποννήσου, στην Π.Ε.Ο. Άργους Τρίπολης που μέχρι πριν κάποιες δεκαετίες, ήταν ο κύριος οδικός άξονας της περιοχής.

Το Αθλητικό σωματείο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. διοργανώνει στις 21 & 22 Οκτωβρίου τον έκτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων. Ταυτόχρονα εγκαινιάζουμε και την καινούργια ιστοσελίδα, www.achladokamposhillclimb.gr που είναι αφιερωμένη στον συγκεκριμένο αγώνα και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που τον αφορούν.

anavasi-achladokampou-axladokampos-anavasis-2023-tripoli-argos-anavaseis-anellinio-protathlima-omae

Ο αγώνας Ανάβαση Αχλαδόκαμπου προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών και στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.
Οι αθλητές με αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, από τα Iστορικά που αναβιώνουν αγωνιστικές μάχες παλιότερων δεκαετιών, τα σύγχρονα των ομάδων Ν,Α,R,Ε μέχρι τα ”τέρατα” των εκατοντάδων ίππων της Formula Saloon, θα διεκδικήσουν τα πολυπόθητα τρόπαια.

Φέτος η διαδρομή της ανάβασης έχει νέα σχεδίαση, με ολοκαίνουργιο ασφαλτοτάπητα για το πρώτο μέρος της, ενώ μετά ακολουθεί το γνώριμο πολύ καλό κομμάτι της που τελειώνει λίγο πριν τον παλιό τερματισμό. Σε όλο το μήκος της διαδρομής υπάρχει στηθαίο ασφαλείας (μπαριέρα). Η διαδρομή των 6.5 περίπου χιλιομέτρων θα γίνει το πεδίο συναγωνισμού των καλύτερων αυτοκινήτων Ανάβασης της χώρας μας. Τα pits επιστρέφουν στον όμορφο χώρο του εστιατορίου ¨Αρδάμης¨.

Η διαδρομή, απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το Άργος και 35 χιλιόμετρα από την Τρίπολη. Στον ιστορικό και ενδιαφέροντα οδηγικά δρόμο της Πελοποννήσου, στην Π.Ε.Ο. Άργους Τρίπολης που μέχρι πριν κάποιες δεκαετίες, ήταν ο κύριος οδικός άξονας της περιοχής.

anavasi-achladokampou-axladokampos-anavasis-2023-tripoli-argos-anavaseis-anellinio-protathlima-omae

Έχει πολύ και ασφαλή χώρο παρακολούθησης για τους θεατές, τους οποίους παρακαλούμε θερμά να ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμο του Άργους-Μυκηνών για την βοήθεια τους στον αγώνα μας.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω του Σ.Δ.Δ.Α. (www.e-omae-epa.gr), οι οποίες ανοίγουν στις 2/10/2023.

Το Γραφείο τύπου του ΑΣΣΟΑΑ

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: