Π.Π. Drift: Ο Τελικός Του Πρωταθλήματος Στο Λουτράκι (16-17/11)

Η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, πέφτει στις 16 – 17 Νοεμβρίου στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στον φιλόξενο χώρο της Σχολής Μηχανικού. Οι μονομάχοι του θεσμού υπόσχονται να προσφέρουν ανεπανάληπτο θέαμα σε όσους βρεθούν στην περιοχή του Λουτρακίου.

Το Σάββατο η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 11:00 με τα ελεύθερα περάσματα. Την Κυριακή το κυρίως πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ελεύθερα περάσματα στις 11:00, με την ολοκλήρωση τους θα ακολουθήσουν οι μάχες των μονών και διπλών περασμάτων.

Το θέαμα αναμένεται να είναι συγκλονιστικό και το αποτέλεσμα θα κριθεί για άλλη μία φορά στις λεπτομέρειες για την ανάδειξη του νικητή. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 24:00.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Σωματείου: Τηλ./Fax: 2109812341, 2109821069, 6944 308148, 6977 660565

Πηγή : ΟΜΑΕ-ΕΠΑ

Νυφικα φορεματα | miss vanity

nyfika-nyfika-foremata-nyfi-evvoia
Περί Mr Zero – Μιχάλης Κοντιζάς 2488 Άρθρα
Ο Μιχάλης Κοντιζάς, γνωστός ως MR ZERO, είναι δημιουργός και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ENGINE POWER και διοργανωτής του Motor Festival. Στο enginepower.gr έχει τη συντακτική ευθύνη και ασχολείται με τη μηχανοκίνηση, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους ανθρώπους του χώρου. Μέσα από την εκπομπή παρουσιάζει αθλητές, επαγγελματίες και ιστορίες της μηχανοκίνησης. Για θέματα σύνταξης και διορθώσεις: info@enginepower.gr.