18 πρωταθλητές που πρεπει να ξέρεις στην κατηγορία FIM

Με τον Brad Freeman που στέφθηκε πρωταθλητής στην Τσεχική Δημοκρατία αυτό το Σαββατοκύριακο, 18 πρωτοπόροι από τους 46 είναι σήμερα γνωστοί και αναφέρονται παρακάτω.

Στις 30 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου 2019, περισσότερες από 100 εθνικές ομοσπονδίες μοτοσικλέτας, που τροφοδοτούνται από το ίδιο πάθος, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο Μονακό για να γιορτάσουν τις κοινές αξίες του θάρρους, της αριστείας και της δέσμευσής τους, απολαμβάνοντας παράλληλα μια μοναδική ευκαιρία να συνεργαστούν με τους ηγέτες της βιομηχανίας.

Η κορυφαία στιγμή του Σαββατοκύριακου θα είναι τα Βραβεία FIM, όταν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές FIM από όλους τους κλάδους θα τιμηθούν επίσημα για τα επιτεύγματά τους το 2019, ανεβαίνοντας στο βάθρο με τα άτομα και τους οργανισμούς που προστατεύουν, προωθούν μοτοσικλέτες σε όλο τον κόσμο και καλλιεργούν τους αθλητικούς ήρωες του μέλλοντος.

Αυτό το εικονικό σκηνικό για ελίτ αθλητικές εκδηλώσεις είναι εύκολα προσβάσιμο και θεωρείται ως ένα από τα ασφαλέστερα μέρη στον κόσμο. Το Monte-Carlo, με την φιλική προς το περιβάλλον φιλοσοφία, τις εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας και την ποικιλία των ξενοδοχείων που διαθέτει σε ένα μόνο θέρετρο, είναι συνώνυμο των αξιών του κύρους, της φινέτσας και της εξυπηρέτησης. Έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ένα ιδανικό σκηνικό για την Γενική Συνέλευση του FIM και τα Βραβεία FIM.

Η εκτεταμένη οικογένεια FIM και οι πολλές χιλιάδες οπαδοί της μοτοσυκλέτας παγκοσμίως θα προσκληθούν να βυθιστούν στην εμπειρία των Βραβείων FIM μέσω των δικτύων FIM, ενώ θα συμμετάσχουν μεταξύ τους και με τους αναβάτες στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

2019 Champions

SuperEnduro: Colton Haaker – USA

Speedway Youth: Jesper Knudsen – DMU

Team Speedway Under 21: Poland

Ice Speedway: Daniil Ivanov – RUS

Ice Speedway of Nations: Russia

Speedway of Nations: Russia

SnowCross: Adam Renheim – SWE

85cc Junior Motocross: Valerio Lata – ITA

125cc Junior Motocross: Mattia Guadagnini – ITA

AMA Supercross: Cooper Webb – USA

X-Trial, TrialGP: Toni Bou – ESP

Trial 125: Kieran Touly – FRA

Endurance: Team SRC Kawasaki France (Jérémy Guarnoni, Erwan Nigon et
David Checa) – FRA

MXGP: Tim Gajser – SVN

MX2: Jorge Prado – ESP

WMX: Courtney Duncan – NZ

Cross-country: Sam Sunderland – GB

Enduro 1: Brad Freeman