Πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross

Στις 15 & 16 Φεβρουαρίου 2020, στην πίστα των Σερρών, ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, στον οποίο παρευρέθηκαν αμέτρητοι θεατές για να παρακολουθήσουν ζωντανά το μοναδικό θέαμα που χαρίζουν πάντα οι αθλητές.

Οι εγκαταστάσεις στην πίστα των Σερρών είναι το διαμάντι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι συμμετοχές του αγώνα ξεπέρασαν τις 100, μάλιστα ανάμεσα στους Έλληνες βρέθηκαν και αναβάτες από Σουηδία, Βουλγαρία και Τουρκία.

Στο πρώτο σκέλος την εκκίνηση πήρε ο Μανώλης Κρητικός, όμως ένα λάθος του έφερε μπροστά τον Παναγιώτη Κουζή, ο οποίος βρισκόταν καθόλη τη διάρκεια πίσω του, κερδίζοντας το σκέλος.

Στο δεύτερο σκέλος ο Παναγιώτης Κουζής αποφασισμένος πήρε την εκκίνηση και έφυγε μπροστά τερματίζοντας με διαφορά 4 δευτερολέπτων από τον Κρητικό, που ήταν στη 2η θέση.

Την πρώτη του νίκη κατέκτησε ο Παναγιώτης με την ομάδα Bigballsmx Suzuki, συγκέντρωσε 50 βαθμούς τερματίζοντας πρώτος και στα δύο σκέλη. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε μετά τον αγώνα.