Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2023- 6ος Γύρος

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2023- 6ος Γύρος

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2023 | 6ος Γύρος | Αναγγελία αγώνα στις 28 & 29 Οκτωβρίου 2023 από τον Αθλητικό Σύλλογο Πίστας ΚΑΡΤ Νέου Ρυσίου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift: Ερασιτέχνες και επαγγελματίες οδηγοί Drift της χώρας μας δίνουν ραντεβού στις 28 & 29 Οκτωβρίου 2023 στον 6ο Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Πίστας ΚΑΡΤ Νέου Ρυσίου (Α.Σ.ΠΙΣ.). Τον αγώνα θα φιλοξενήσει η ιστορική πίστα DrivePark στο Νέο Ρύσιο της Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift θα λάβουν μέρος σε διαδρομή συνολικού μήκους 700 μέτρων και 9 στροφών, και η τελική βαθμολόγηση θα γίνει με βάση την ταχύτητα, τη γωνία πλαγιολίσθησης και την αγωνιστική γραμμή. Το κοινό θα παρακολουθεί τον αγώνα και θα εμψυχώνει τους αθλητές από τον άνετο χώρο της καφετέριας.
Σ’ αυτή τη μάχη δεξιοτεχνίας και ακρίβειας, λάστιχο με λάστιχο, με ελεύθερα περάσματα και διπλές μάχες, ποιος θα καταφέρει να στεφθεί ο απόλυτος drifter;
Για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, του drift και της αδρεναλίνης, αυτή η μεγάλη αθλητική γιορτή θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία που δεν θέλετε να χάσετε. Σας περιμένουμε!

panellinio-protathlima-drift-agones-rysio-thessaloniki-DRIFTING-racing-DRIFT

Ωράριο θεατών:
28 Οκτωβρίου 10:30 – 20:00
29 Οκτωβρίου 10:30 – 20:00
Τοποθεσία: Πίστα Καρτ Θεσσαλονίκη (Drivepark)
15 klm Thessaloniki – N.Mihaniona, Neo Risio 570 01
Πληροφορίες: e-omae-epa.gr
Τηλέφωνο: 6948688511
Email: aspismotorsportclub@gmail.com
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift: ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ & ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
SPECIAL SPECS ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
– ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ψυχαγωγία, φαγητό, μουσική και μια ευκαιρία να γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι τον μαγευτικό χώρο του drift και του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν.
– ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Για να διασφαλιστεί η ομαλή, ευχάριστη και ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων για τους συμμετέχοντες και το κοινό, θα τηρηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα ασφαλείας και οι κανονισμοί διεξαγωγής πρωταθλημάτων της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ.
Είσοδος θεατών 10€/ημέρα
Προπώληση εισιτηρίων 12€/διήμερο μέσω viva.gr

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: