Ο Γιώργος Καφαντάρης στην πίστα του Sarno, στη Νάπολη

Ο Γιώργος πέρσι έγινε υπερπρωταθλητής κατακτώντας δύο Πανελλήνιους τίτλους στην mini και mini β! καθώς και το έπαθλο στην Rotax Micro Max.

Ο Γιώργος Καφαντάρης μαθητής της πρώτης Γυμνασίου πλέον, ως οδηγός αγώνων karting ξεκίνησε από την Ακαδημία του Γιώργου Λαζαράκου και κατόπιν μέχρι και σήμερα δουλεύοντας σκληρά με τον Γιάννη Αντωνιάδη (Ray Motorsports) έχει καταφέρει να εντυπωσιάζει. Το 2019 κατέκτησε το Rotax Max Challenge Hellas 2019 και πήρε το εισητήριο για τον Παγκόσμιο τελικό του θεσμού! Στο Rotax Max Challenge Grand Finals, στην ”Ολυμπιάδα” του karting που θα γίνει στην πίστα του Sarno, στη Νάπολη στις 19 με 26 Οκτωβρίου. Ο Γιώργος Καφαντάρης θα έχει την δεύτερη διεθνή του συμμετοχή, προερχόμενος από μία συστηματική προετοιμασία και φιλοδοξώντας…

Ο δρόμος για την Ιταλία είναι μακρύς για τον Γιώργο Καφαντάρη και περνά από την Πάτρα. Στην ”πίστα” της πλατείας Αγίου Γεωργίου όπου εκεί ο μικρός Πρωταθλητής θα υπερασπιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου την πρώτη θέση στο βάθρο που είχε κατακτήσει στο περσινό P.i.C.K. Μετά τον αγώνα στη Πελοποννησιακή Πρωτεύουσα ο Γιώργο Καφαντάρης με την Ελληνική σημαία στις αποσκευές του θα ταξιδέψει για Νάπολη!