Pitbikes Track Day Τρέξε στην Πίστα και OXI στον δρόμο

track-day-pitbikes-pista-megaron-trexe-sthn-pista-kai-oxi-ston-dromo-engine-power

Pitbikes Track Day Τρέξε στην Πίστα και OXI στον δρόμο

Pitbikes Track Day: Το Track day που περίμενες 25 Φεβρουαρίου του 2024 στην πίστα των Μεγάρων, όλα τα Pitbikes & Supermoto θα είναι εκεί…

Pitbikes.gr Track Day: Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σώζει ζωές το φωνάζουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε!!!

Στις 25 Φεβρουαρίου στην πίστα των Μεγάρων θα συγκεντρωθούν εραστές των δύο τροχών από 4 έως 94 ετών σε μια συνάντηση που τα έχει όλα. Καταρχήν θα φέρει πιο κοντά σημερινούς και αυριανούς φίλους απ΄ όλη την Ελλάδα , ενώ παράλληλα  θα τους εκπαιδεύσει – προπονήσει να γίνουν καλύτεροι οδηγοί και το πιο σημαντικό θα τους δείξει τον δρόμο της εκτόνωσης, διασκέδασης μέσα σε ένα ασφαλή περιβάλλον και όχι στους δρόμους  με κίνδυνο την ίδια τους την ζωή αλλά και των γύρω τους και όλα αυτα υπο την επίβλεψη της έμπειρης ομάδας Pibikes.gr και της MRP.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 

pitbikes-track-day-supermoto-moto-proponisi-megara-circuit-michalis-kidonakis

Track Day Pitbikes & Supermoto μια συνάντηση για όλες τις ηλικίες που τους αρέσει το παιχνίδι

Pitbikes Track DayΕίσαι λάτρης της ταχύτητας και των δύο τροχών; Το Track day που περίμενες 25 Φεβρουαρίου στην πίστα Μεγάρων όλα τα Pitbikes & Supermoto θα είναι εκεί, υπο την επίβλεψη και  την καθοδήγηση των Pitbikes.gr. Έχεις δεν έχεις Moto! Έλα να το ζήσεις, να γνωρίσεις την διαφορά! Έλα να οδηγήσεις σε μια πίστα και να δεις τα  οδηγικά όρια σου δίχως να διακινδυνεύεις, ρισκάρεις την ζωή σου, έλα να εκπαιδευτείς, να εκτονωθείς, να διασκεδάσεις…

Φυσικά το Engine Power και το Motor Festival είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που κάνουν τα Pitpbikes.gr για να φέρουν νέο κόσμο, άσχετο με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στις πίστες. Είναι σημαντικό έμμεσα διαχρονικά, σταδιακά να καταφέρουμε  να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και συγχρόνως μέσα από αυτές τις ακαδημίες να αναπτυχθεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βγάζοντας νέα ταλέντα που θα ξεχωρίσουν στο μέλλον. Δεν είναι τυχαίο πως η ιδέα του εμπνευστή Μιχάλη Κυδωνάκη για τα Pitbikes.gr ξεκίνησε μέσα από ένα Motor festival παίρνοντας τα εφόδια, την ώθηση και την δυναμική της διοργάνωσης,  ώστε  να  συνεχίσει με πιο σταθερές βάσεις έως και σήμερα. Η ομάδα Pitbikes.gr των φίλων των Pibikes & Supermoto πλέον είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες, ενεργές και οργανωμένες ομάδες που ξεχωρίζουν στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα των δύο τροχών.

Το άλλο ευχάριστο που μπορούμε να σημειώσουμε είναι πως έντονα φημολογείται πως μια επίλεκτη ομάδα κρούσης των Pitbikes & Supermo θα βρίσκεται στο 22nd Motor festival the Real Game που θα διεξαχθεί στο Mediterranean Exhibition Centre στις 23-25 Μαρτίου για να προβάλει την σημαντικότητα και την βαρύτητα της δράσεως τους στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ένω παράλληλα θα προσφέρει θέαμα και δράση μέσα από μια διαδραστική εμπειρία.

pitbikes-track-day-supermoto-moto-proponisi-megara-circuit-michalis-kidonakis

pitbikes-track-day-supermoto-moto-proponisi-megara-circuit-michalis-kidonakis

Pitbikes & Supermoto Track day στις 25 Φεβρουαρίου του 2024 στην πίστα των Μεγάρων, χορηγός επικοινωνίας το Engine Power.

Pitbikes.gr: Η διοργάνωση γίνεται από το PITBIKESGR και την MRP.

Η διοργάνωση θα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Pitbikes και Supermoto

Διαχωρισμός σε

-Γκρουπ Δυναμικότητας (ανάλογος το επίπεδο του κάθε αναβάτη)

-Ασθενοφόρο

-Κυλικείο πλήρως εξοπλισμένο αν θέλει να πάρει κάποιος καφέ,σνακ κλπ

-Κληρώσεις με πολλά δώρα

pitbikes-track-day-supermoto-moto-proponisi-megara-circuit-michalis-kidonakis

-Φιλικές αναμετρήσεις (με εκκίνηση σε στυλ Le Mans)

-Δυνατότητα γρήγορης περιποίησης η επισκευή του κράνους από το Helmet Home

Πληροφορίες στο

6988456810

Pitbikes Track DayΛίγα λόγια για την  ομάδα Pitbikes.gr

pitbikes-track-day-supermoto-moto-proponisi-megara-circuit-michalis-kidonakis

Μιχάλης Κυδωνάκης ο εμπνευστής αυτής της ιδέας των Pitbikes.gr

To Pitbikes.gr ιδρύθηκε από τον Μιχάλη Κυδωνάκη και πρεσβεύει την ιδέα “Τρέξε στην Πίστα και Όχι στον δρόμο”. Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον.

Αλλάζουμε την νοοτροπία της ταχύτητας στον δρόμο, η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία και διοχετεύουμε όλη μας την ενέργεια και το πάθος μας σε ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον.

Τα Pitbikes είναι μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού με τις οποίες μας δίνεται η δυνατότητα εύκολα και οικονομικά, να μάθουμε και να βελτιώσουμε τις οδηγικές μας ικανότητες.

pitbikes-track-day-supermoto-moto-proponisi-megara-circuit-michalis-kidonakis

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι