Christmas Charity Ride 2019 με Vespa και Lambretta – 8 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Το Christmas Charity Ride (Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Δράση) έχει γίνει πλέον θεσμός με συμμετοχές οδηγών Vespa και Lambretta από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο τις προηγούμενες 9 χρονιές με έναν και μόνο σκοπό που δεν είναι άλλος από την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Ας δούμε πώς περιγράφει την εκδήλωση, ο οργανωτής της, που είναι το Vespa Club Thessaloniki.

“Προσπαθούμε με το δικό μας τρόπο να προσφέρουμε σε κοινωφελή ιδρύματα που εν μέσω κρίσης έχουν παραμεληθεί η αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα . Είναι γνωστή η ευαισθησία που δείχνουν οι Vespisti και Lambretisti σε φιλανθρωπίες, ακόμα πιο χαρακτηριστική όμως είναι η ευαισθησία τους σε φορείς που ασχολούνται με το παιδί. Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου (https://www.kivotostoukosmou.org/el/ )

Στο Charity Ride 2019 μπορεί να συμμετάσχει όποιος οδηγός Vespa η φίλος της Vespa επιθυμεί, μέλος η όχι του Vespa Club. Η συμμετοχή κοστίζει 15 € και κάθε συμμετέχοντας παίρνει αναμνηστικό αυτοκόλλητο και Banner για το μπροστινό τμήμα της Vespa. Για τους συμμετέχοντες συμπεριλαμβάνεται ξενάγηση στον Πύργο Τριγωνίου, Vespoπαρέλαση στους δρόμους της πόλης καθώς και ένα μικρό κέρασμα στο ROVER στα λαδάδικα . Ετοιμαστείτε !!!!

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ & ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΡΙΓΩΝΙΟΥ

Η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 11:00 στο Πύργο Τριγωνίου στην Πορτάρα ( Άνω Πόλη) , όπου θα προμηθευτούμε τα Banner και τα αυτοκόλλητα που θα τοποθετήσουμε στις Vespa .
Θα απολαύσουμε μια μοναδική ξενάγηση , από επαγγελματία ξεναγό σε ένα από τους πιο εντυπωσιακούς Πύργους στα τείχη της πόλης μας .

VESPO ΒΟΛΤΑ – ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Στις 13:30 ξεκινάμε την βόλτα μας μετά από την ομαδική φωτογράφηση . Η διαδρομή θα ανακοινωθεί εκείνη την μέρα. Εάν έχει κίνηση καλό είναι να μην χωνόμαστε ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να παραμείνουμε όλοι μαζί . Υποχρεωτικό το κράνος και ο σεβασμός στον Κ.Ο.Κ. ( Ο οργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος ) Αν κάποιος θέλει να συμμετέχει από κοντινές πόλεις ας μας ενημερώσει μήπως μπορέσουμε να του βρούμε vespa . Τελικός προορισμός το ROVER https://www.facebook.com/roverbar/ στη Σαλαμίνος 6 στα λαδάδικα. Μουσικάρες , snack ( με κουπονάκι) , μπυρίτσες και ποτάκια μέχρι το απόγευμα . Φυσικά όποιος θέλει να συμμετέχει στην Φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση και ας μην έχει Vespa , είναι ευπρόσδεκτος . ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ”
Πηγή : bikeit.gr/
author avatar
MR ZERO
Μιχάλης Κοντιζάς: Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!

Motor Festival ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

MOTOR-FESTIVAL-ΔΕΘ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περί MR ZERO 1740 Άρθρα
Εμπιστοσύνη : Για περισσότερα από 13 χρόνια βρισκόμαστε στην κορυφή της διαφήμισης, της προώθησης και της επικοινωνίας, αποτελώντας σημείο αναφοράς στον χώρο. Με περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες μας, αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε απλά μια εταιρεία. Συνεργάτης : Είμαστε ο στρατηγικός συνεργάτης που κάθε επαγγελματίας χρειάζεται για να φτάσει στους στόχους του. Με αξιοπιστία, πάθος και διάθεση να προσφέρουμε τα μέγιστα, δημιουργούμε καταχωρίσεις και καμπάνιες που ξεχωρίζουν και αποδίδουν.Καινοτομία : Η καινοτομία στον τρόπο που διαφημίζουμε και η προσήλωσή μας στα αποτελέσματα, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Προσφέρουμε εγγυημένα, μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα, γιατί πιστεύουμε πως η επιτυχία των συνεργατών μας είναι και δική μας επιτυχία.https://magiclamp.gr/poioi-eimaste/