Ο Θωμάς Παπαπάσχος εκπαιδευτής στο Μ drive tour στο SLovakia Ring

Ο Θωμάς Παπαπάσχος εδω και κάποιους μήνες, συγκεκριμένα τον Απρίλιο μετά από μια δύσκολη διαδικασία αρχικής αξιολόγησης εκπαιδευτών από την BMW, kκατάφερε να «αποφοιτήσει» το 15 ημέρων πρόγραμμα της σχολής εκπαιδευτών του Bmw Driving Experience στο Μaisach, το καλύτερο σχολείο για Ιnstructors. Οι εξαιρετικοί trainers της BMW προσφέρουν γνώση και εμπειρία μεσα απο μια σειρά θεωρητικών αλλα και πρακτικών μαθημάτων με σκοπό να σου προσφέρουν εξασφαλίσουν την ικανότητα  να είσαι ένας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτης.

Το ευχάριστο είναι πως σήμερα ο Θωμάς Παπαπάσχος κέρδισε την εμπιστοσύνη των Γερμανών και  δέχτηκε την ιδιαίτερα τιμητική προσφορά να είναι ένας απο τους 3 εκπαιδευτές στο Μ drive tour 2019 στο Slovakia ring

Οι δηλώσεις του Θωμά: Ηταν μια εβδομάδα κουραστική και πολύ εντονη γεμάτο απιστευτες γνωριμίες και εμπειρίες, μια εβδομάδα με πολλά αυτοκίνητα και 500 συμμετέχοντες στην M town, δουλεύοντας με απίστευτα ονόματα του χώρου και οδηγούς οπως ο marco wiitman & ο mikkel jensen. Το πιο ευχαριστό ακομη ηταν το γεγονός πως δουλεψα μαζί με ένα απο τους trainers που είχαμε στην σχολή που αυτό με εκανε να νιώθω ακόμη πιο υπερηφανό για την επιλογή μου ως εκπαιδευτής στο Μ drive tour .