Έκθεση αυτοκινήτου μοτοσυκλέτας και επαγγελματικών oχημάτων στο MEC Παιανίας

motor-festival-ekthesh-autokinitou-vip-exclusive-servises-mec-paianias-engine-power
motor-festival-ekthesh-autokinitou-vip-exclusive-servises-mec-paianias-engine-power

Έκθεση αυτοκινήτου μοτοσυκλέτας και επαγγελματικών oχημάτων στο MEC Παιανίας

Motor Festival έκθεση: Έκθεση αυτοκίνητου, μοτοσυκλέτας, Επαγγελματικών οχημάτων και τουριστικών επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα ταξίδια και στο Tansfer

Motor Festival έκθεση: Μια ξεχωριστή έκθεση θα διεξαχθεί στο  22o Motor Festival  23-25 Μαρτίου στο Mediterranean Exhibition Centre με πρωταγωνιστή τον κόσμο της μηχανοκίνησης στους βασικούς τομείς των αγοροπωλησιών των προϊόντων – αξεσουάρ – ανταλλακτικών  αλλά και υπηρεσιών.

Ο χώρος και ο κόσμος της μηχανοκίνησης στα καλύτερα του

motor-festival-bazaar-aftokiniton-motosikleton-ke-epangelmatikon-ochimaton-sto-mec-peanias-auto

Στο MEC Παιανίας θα είναι διαμορφωμένος χώρος που θα διεξαχθεί το Bazaar festival που κάθε χρόνο δυναμώνει σε εκθέτες αλλά και σε επισκέπτες που έρχονται να βρουν ειδικές τιμές εκπτώσεις και να εκμεταλευτουν προσφορές που θα τις εξασφαλίσουν μόνο στην έκθεση του Motor festival. Ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει συγκεντρωμένα 100αδες επιχειρήσεις με προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις σε ενα bazaar εκπτώσεων και μοναδικών προσφορών.

motor-festival-bazaar-aftokiniton-motosikleton-ke-epangelmatikon-ochimaton-sto-mec-peanias-ΤΑΧΙ

O στόχος της διοργάνωσης είναι να καταφέρουμε την επόμενη 5ετία να ενισχύσουμε το διεθνές εμπόριο & τις εξαγωγές στην πράξη για μικρές & μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου. Χτίζουμε ισχυρές βάσεις και θεμέλια ώστε να επενδύσουμε στην εξωστρέφεια και να πλησιάσουμε τα στάνταρ διεθνών εκθέσεων και τις απαιτήσεις ισχυρών Brands στην παγκόσμια μηχανοκίνηση. Πλέον έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε επενδυτές και επιχειρήσεις από το εξωτερικό που θα θέλουν να επενδύσουν στην Ελληνική αγορά στον κλάδο της μηχανοκίνησης και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Motor Festival έκθεση: Ανεπανάληπτες ευκαιρίες, δώρα  και προσφορές για το κοινό στην έκθεση της μηχανοκίνησης

motor-festival-bazaar-aftokiniton-motosikleton-ke-epangelmatikon-ochimaton-sto-mec-peanias-moto

Motor Festival: Bazaar αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και επαγγελματιών oχημάτων στο MEC Παιανίας

Από την άλλη η πλευρά, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πραγματικές ευκαιρίες σε όλες τις κατηγορίες και να διαλέξουν το αυτοκίνητο τη μοτοσικλέτα ή το επαγγελματικό τους όχημα που τους ενδιαφέρει και γιατί όχι να το δοκιμάσουν. Μία διαμορφωμένη αρένα που θα λειτουργεί ανεξάρτητα στο 22ο Motor Festival και θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών να κάνουν test drive και test rideεντός του εκθεσιακού χώρου στο MEC Παιανίας.

Motor Festival έκθεση: Το 22o Motor Festival & Bazaar Festival  έχει σκοπό την εύρεση ευκαιριών για την αγορά προϊόντων, αξεσουάρ, βελτιωτικών ειδών, εξοπλισμού, εργαλεία, αγωνιστικού εξοπλισμού, ένδυσης, προστασίας και περιποίησης, υπηρεσίες και φυσικά για την αγορά νέων μοντέλων αλλά και μεταχειρισμένων, αυτοκίνητων, μοτοσυκλετών και επαγγελματικών οχημάτων σε ειδικές τιμές.

Η περίοδος της έκθεσης θεωρείται ιδανική ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν που αρχίζει τους επόμενους μήνες και δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους αλλά και συγχρόνως να παρουσιάσουν τις προσφορές τους.

motor-festival-bazaar-aftokiniton-motosikleton-ke-epangelmatikon-ochimaton-sto-mec-peanias-van

Η πολύ πετυχημένη διοργάνωση του BAZAAR FESTIVAL συνεχίζεται…
4o Bazaar Festival νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και επαγγελματικών οχημάτων στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας  στην πιο καλοκαιρινή τουριστική έκδοση της.
 TAXI , Mini Bus Transfer, Exclusive Limousine & VIP Transfer, ταξιδιωτικά γραφεία  θα πρωταγωνιστούν μεταξύ των άλλων εκθετών του χώρου.
O τουρισμός και ο κόσμος της  μηχανοκίνησης είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι!
Motor Festival έκθεση: Ο στόχος μας οι επισκέπτες να βρουν πραγματικές ευκαιρίες και να αποκτήσουν το επόμενο αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα ή το επαγγελματικό τους όχημα.
Στο Bazaar Festival θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών διαμορφωμένη αρένα για test drive και test ride.
motor-festival-bazaar-aftokiniton-motosikleton-ke-epangelmatikon-ochimaton-sto-mec-peanias-accessories-helmets
Στην έκθεση θα λάβουν μέρος έμποροι, κάθετα συγκροτήματα αντιπροσωπειών αυτοκινήτων- μοτοσυκλετών και ανεξάρτητοι εισαγωγείς που διαθέτουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μοτοσυκλέτες και επαγγελματικά οχήματα σε ειδικές τιμές, με εγγύηση και ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης.
Φυσικά το παζλ των εκθετών ολοκληρώνεται με τις κατηγορίες των επαγγελματιών που ανήκουν στο After Sales Service.

Στις 23, 24 και 25 Μαρτίου του 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας θα διεξαχθεί το 22th Motor Festival the Real Game

22th Motor festival μια διοργάνωση που ξεκίνησε ως παιχνίδι και σήμερα είναι για τον κόσμο της μηχανοκίνησης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης του κλάδου και της επιχείρησής σου! Το Motor Festival στην 10ετη πορεία του, έγινε το μέτρο σύγκρισης, εξέλιξης και ανάπτυξης του χώρου. Έγινε το κύμα που καθάρισε κάθε αρνητικό κατάλοιπο του παρελθόντος και ζωντάνεψε μια νέα εποχή ανάπτυξης του χώρου.

 • 10άδες διοργανώσεις αναγέννησε σε όλη την Ελλάδα αφού έγινε το κίνητρο, η αφορμή και ο πυρήνας έμπνευσης.
 • Δημιούργησε τα εφόδια για 100αδες αθλητές και οδηγούς να ενταχθούν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, να προβληθούν να κερδίσουν συνεργάτες, χορηγούς και την ώθηση που χρειάζονται για να συνεχίσουν την πορεία τους.
 • 1000αδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα τους οδήγησε σε νέα μονοπάτια εξέλιξης και ανάπτυξης συνεργατών και πελατών δίνοντας άλλους ορίζοντες στην επιχειρηματική ανέλιξη του κλάδου.
 • 100.000αδες θεατές έφερε πιο κοντά στον χώρο της μηχανοκίνησης. Κατασκεύασε τα εφόδια, τις βάσεις και τις συνθήκες που χρειάζεται ο χώρος για να μπορεί να αναδειχθεί στα μέγιστα.
 • Κατάφερε να αλλάξει την αρνητική εικόνα και τις αντιλήψεις της κοινωνίας μας, πρόσθεσε αξία και κέρδισε τον σεβασμό που αρμόζει να έχει ο κόσμος της μηχανοκίνησης και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

motosikleton-ke-epangelmatikon-ochimaton-sto-mec-peanias-accessories-parts-lubricants

Άλλες συστάσεις δεν χρειάζονται για το Νο1 λόγο απόδρασης για μικρούς και μεγάλους, για την μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, τον οδηγό διασκέδασης, ανάπτυξης και ψυχαγωγίας, που ενώνει το χθες το σήμερα και το αύριο με τον πιο αξιολάτρευτο, ευφάνταστο και πρωτοποριακό τρόπο…

22th Motor Festival the Real Game 23, 24 και 25 Μαρτίου του 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, ένα συναρπαστικό και συγκλονιστικό ραντεβού με την ιστορία!!! Εκεί που μπορείς να ζήσεις τη μεγαλειώδη θεαματική δράση σε συνδυασμό με την μαγευτική αίσθηση ανάπτυξης και δύναμης.

Θεματικές Ενότητες – Διάταξη χώρου

 • 300 εκθεσιακές θέσεις – ΕΚΘΕΣΗ από τον κλάδο της μηχανοκίνησης και περιφερειακών επιχειρήσεων που έχουν σχέση με αυτόν.
 • Ξεχωριστός χώρος για TEST DRIVE – TEST RIDE
 • Ξεχωριστός Χώρος Σεμιναρίων ασφαλής οδήγησης και Εταιρικών Παρουσιάσεων
 • Ξεχωριστοί χώροι 2πλή αρένα δράσης των μηχανοκίνητων Show εντός και εκτός του MEC
 • Ξεχωριστός Συναυλιακός χώρος

κατοψη-Motor-Festival-

Εκθεσιακό περίπτερο Motor Fesival στο Mec Παιανίας

Έκθεση αυτοκινήτου | Έκθεση Μοτοσυκλέτας | Έκθεση Επαγγελματικών οχημάτων

 1. Σκελετός δομής 3μ πλάτος χ 3μ μήκος
 2. Ταμπέλα πρόσοψης – Όνομα εκθέτη
 3. Μοκέτα 3μ πλάτος χ 6μ μήκος
 4. Φώτα και 3 προβολείς
 5. Περιοδικό έκθεσης
 6. Πρίζα και ρεύμα
 7. Αστική ευθύνη
 8. Καθαριότητα
 9. Ιατρός

Παροχές μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης του 22ου Motor Festival:

 1. Τηλεοπτικά Αφιερώματα
 2. Βίντεο και φωτογραφικό υλικό από την έκθεση
 3. Δελτία τύπου

motor-festival-bazaar-aftokiniton-motosikleton-ke-epangelmatikon-ochimaton-sto-mec-peanias-charter

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: