Συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας σε Αεροπορικές Εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A Texan II «Δαίδαλος» της Πολεμικής Αεροπορίας, συμμετείχε σε αεροπορικές εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, συμμετείχε στη Royal Navy International Air Day, στη Ναυτική Βάση Yeovilton, αποσπώντας το πρώτο βραβείο «Best Fixed Wing Flying Display 2019», ενώ ο Διοικητής της Βάσης τίμησε την Ομάδα σε ειδική τελετή.

Από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, συμμετείχε στη διεθνή στρατιωτική έκθεση «Royal International Air Tattoo 2019», στο Fairford. Στην Ομάδα απονεμήθηκε το βραβείο «Spitfire Award 2019» για την πιο εντυπωσιακή άφιξη στο αεροδρόμιο, ενώ ο χρωματισμός του αεροσκάφους επίδειξης, απέσπασε τα ευμενή σχόλια των επισκεπτών.

Νυφικα φορεματα | miss vanity

nyfika-nyfika-foremata-nyfi-evvoia
Περί Mr Zero – Μιχάλης Κοντιζάς 2493 Άρθρα
Ο Μιχάλης Κοντιζάς, γνωστός ως MR ZERO, είναι δημιουργός και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ENGINE POWER και διοργανωτής του Motor Festival. Στο enginepower.gr έχει τη συντακτική ευθύνη και ασχολείται με τη μηχανοκίνηση, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους ανθρώπους του χώρου. Μέσα από την εκπομπή παρουσιάζει αθλητές, επαγγελματίες και ιστορίες της μηχανοκίνησης. Για θέματα σύνταξης και διορθώσεις: info@enginepower.gr.